Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Debreceni Mangalica Fesztivál

Debrecen
Hely4026 Debrecen, Kossuth tér


Debreceni Mangalica Fesztivál
Minden évben megrendezik a Mangalica Fesztivált a Debreceni Nagytemplom előtti Kossuth téren. Kiállítók, minőségi termékek, egész napos színpadi műsorok, népzenei programok, vásári komédiák, gasztro bemutatók várják az érdeklődőket. A belépés díjtalan!

A gyerekeknek különleges programok, míg a felnőtteknek főzőverseny kerül megrendezésre. A helyben sütött mangalica ételeket bárki megkóstolhatja és egészben sült malac is kapható lesz. A kiváló borok és a finom pálinkák segítenek az ételeket még felejthetetlenebbé tenni.

 

Nézze meg a Debreceni Mangalica Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Debreceni Mangalica Fesztivál: február 21.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2025. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Debrecen
Látnivalók