Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Debreceni Mangalica Fesztivál 2023

Debrecen
Hely4026 Debrecen, Kossuth tér


Debreceni Mangalica Fesztivál
Minden évben megrendezik a Mangalica Fesztivált a Debreceni Nagytemplom előtti Kossuth téren. Kiállítók, minőségi termékek, egész napos színpadi műsorok, népzenei programok, vásári komédiák, gasztro bemutatók várják az érdeklődőket. A belépés díjtalan!

A gyerekeknek különleges programok, míg a felnőtteknek főzőverseny kerül megrendezésre. A helyben sütött mangalica ételeket bárki megkóstolhatja és egészben sült malac is kapható lesz. A kiváló borok és a finom pálinkák segítenek az ételeket még felejthetetlenebbé tenni.

 

Nézze meg a Debreceni Mangalica Fesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. február 24. - 2023. február 26.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.

A legjobb elérhető szállások Debrecenben az Aquaticum közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Debrecen
Látnivalók