Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Keszthelyi Sörfesztivál 2023

Keszthely
Hely8360 Keszthely, Csík Ferenc sétány


Keszthelyi Sörfesztivál
Keszthelyen hagyományt teremtenek a Balaton parti fesztiválhangulatú sörözésnek, magyar és külföldi kézműves, kisüzemi, valamint nagyüzemi sörkülönlegeségekkel. Az egyszerűbb világos söröktől kezdve, a nezehezebb IPA-n és a könnyed nyári gyümölcsös sörökig mindennel találkozhatnak a Keszthelyi Sörfeszten résztvevők.
A nyár közepén a keszthelyi móló mellett várják a látogatókat, a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot nyújtó fákkal körbevett Balaton-parti sétányon, ahol sörök mellett röviditalokkal, fesztiválos és steet-food ételekkel, édességekkel és kézműves árusokkal is találkozhatnak.

Nézze meg a Keszthelyi Sörfesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. július 19. - 2023. július 23.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Keszthely
Látnivalók