Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Keszthelyi Sörfesztivál

Keszthely
Hely8360 Keszthely, Csík Ferenc sétány


Keszthelyi Sörfesztivál
Keszthelyen hagyományt teremtenek a Balaton parti fesztiválhangulatú sörözésnek, magyar és külföldi kézműves, kisüzemi, valamint nagyüzemi sörkülönlegeségekkel. Az egyszerűbb világos söröktől kezdve, a nezehezebb IPA-n és a könnyed nyári gyümölcsös sörökig mindennel találkozhatnak a Keszthelyi Sörfeszten résztvevők.
A nyár közepén a keszthelyi móló mellett várják a látogatókat, a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot nyújtó fákkal körbevett Balaton-parti sétányon, ahol sörök mellett röviditalokkal, fesztiválos és steet-food ételekkel, édességekkel és kézműves árusokkal is találkozhatnak.

Nézze meg a Keszthelyi Sörfesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Keszthelyi Sörfesztivál: július 17.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Keszthely
Látnivalók