Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

AlteRába Fesztivál és Motoros Találkozó

Körmend
Hely9900 Körmend, Rába Szabadidőközpont


AlteRába Fesztivál és Motoros Találkozó
Minden korosztályt várnak a körmendi családi rendezvényre, hiszen a programok és a kiszolgálás színvonala évről évre emelkedik. Az AlteRába Fesztivál és Motoros Találkozó maradandó élményt nyújt a résztvevőknek, melyet a különleges programkínálattal igyekeznek elérni.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) AlteRába Fesztivál és Motoros Találkozó: július 09.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Körmend
Látnivalók