Aktuális akciók
Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Libadalom Siófokon 2022

Siófok
Hely8600 Siófok, Fő tér


Libadalom Siófokon
Gasztronómiai élmények, családi programok, kulturális események, és koncertek várnak mindenkit a siófoki Libadalmon. 
A hagyományos libaétkek mellett tavaly a gasztrosoron megbolondították a libát, így a Déli Part BBQ például libaszív kushiyakival várta a vendégeket, ami nem volt más, mint nyársa tűzött libaszív, aszaltszilvás vöröskáposztával hotdog kifliben tálalva. A japán ízek kedvelői igazi rahmen levest is kóstolhattak a standon, jól is esett a libanyakkal tálalt melengető fogás az első, testet fagyasztó balatoni hétvégén.
Hedonista ünnepeink rangsorában a Márton-nap előkelő helyen szerepel, hiszen ki ne szeretné a nagy evészettel és ivászattal járó ünnepeket?
A környékről és távolabbi vidékekről is érkeznek borászok, hogy a látogatók koccintani tudjanak az újborral. A didergőket illatos forralt borokkal melegítik fel, de sörösök, kürtőskalácsok, rétesesek, cukorkások sem hiányoznak a vásári árusok közül. A környékbeli zenekarok mellett esténként igazi nagyágyúk szórakoztatják a közönséget a díszkivilágításba öltöztetett téren. 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2022. november 12. - 2022. november 13.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.

A legjobb elérhető szállások Siófokon a Galerius Élményfürdő közelében

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
2022. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Siófok
Látnivalók