Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Libadalom Siófokon

Siófok
Hely8600 Siófok, Fő tér


Libadalom Siófokon
Gasztronómiai élmények, családi programok, kulturális események, és koncertek várnak mindenkit a siófoki Libadalmon. 
A hagyományos libaétkek mellett tavaly a gasztrosoron megbolondították a libát, így a Déli Part BBQ például libaszív kushiyakival várta a vendégeket, ami nem volt más, mint nyársa tűzött libaszív, aszaltszilvás vöröskáposztával hotdog kifliben tálalva. A japán ízek kedvelői igazi rahmen levest is kóstolhattak a standon, jól is esett a libanyakkal tálalt melengető fogás az első, testet fagyasztó balatoni hétvégén.
Hedonista ünnepeink rangsorában a Márton-nap előkelő helyen szerepel, hiszen ki ne szeretné a nagy evészettel és ivászattal járó ünnepeket?
A környékről és távolabbi vidékekről is érkeznek borászok, hogy a látogatók koccintani tudjanak az újborral. A didergőket illatos forralt borokkal melegítik fel, de sörösök, kürtőskalácsok, rétesesek, cukorkások sem hiányoznak a vásári árusok közül. A környékbeli zenekarok mellett esténként igazi nagyágyúk szórakoztatják a közönséget a díszkivilágításba öltöztetett téren. 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Libadalom Siófokon: november 09.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Siófok
Látnivalók