Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Dunamenti Halfesztivál

Mohács

Dunamenti Halfesztivál
Különleges ízekkel és finom illatokkal várnak mindenkit a mohácsi, gasztro-kulturális Dunamenti Halfesztiválra, amely természetesen a Duna mellett kerül megrendezésre. 
A rendezvény fő célja a halételek népszerűsítése és az ahhoz kapcsolódó kultúra megismertetése a helyszínre érkezőkkel.
A fesztivál fókuszában a Duna menti halételek, kiemelten pedig a Baranya Megyei Értéktárban is szereplő Mohácsi Halászlé, illetve a magyarországi németek kultúrája, szokásai és népművészete állnak. 

Nézze meg a Dunamenti Halfesztiválról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Dunamenti Halfesztivál: július 16.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Mohács
Látnivalók