Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Nyitott Porták Éjszakája

Zalaszentgrót

Nyitott Porták Éjszakája
Július 20-án pirkadattól hajnalhasadásig 12 zalai porta készül extrém programokkal Zalacsánytól Kisgörbőig. Szerezzen megismételhetetlen, valós élményeket, ismerje meg a vidéki porták elfeledett életét!
Ízelítő a Nyitott Porta programokból:
  • Éjszakai boros pince túra, pálinkák éjszakája
  • Elcsendesedés a piramisban, esti harmónia jóga
  • Fáklyás séta a gazdaságban grill és szalonnasütéssel
  • Táblafestő est, állatsimogató
  • Csillagász éjszaka, kertmozi

A kiscsoportos, belsőséges programokon betekintést nyerhet a méhészkedésbe, bio-kertészkedésbe, gyógynövény vagy akár pálinka lepárlásba, borászkodásba, beszélgethet vagy akár italozhat is a helyi házigazdákkal. Ez nem egy tömegrendezvény, nem többezres fesztivál, itt a résztvevők aktívan bekapcsolódhatnak és alakíthatják az eseményeket, közös főzéssel, zenéléssel, saját kreatív személyiségükkel.
Nem maradhat ki a gyerekek kedvence az állatsimogató sem a programból, de még mangalica farmra is elvetődhetnek a gasztro kalandorok.
Vágyik a házi kecskesajt, a falusi füstölt sonka vagy a zalai cukorperec nosztalgikus ízeire? A Zala-völgyében ezeket is megtalálja.
Nyitott Porták és nyitott emberek várják a családokat, baráti társaságokat július 20-án és egész nyáron Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában.
Bővebb információ és időpontfoglalás:
www.nyitottportak.hu  és www.facebook.com/nyitottportak/
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Nyitott Porták Éjszakája: július 17.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Zalaszentgrót
Látnivalók