Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Nyitott Porták Éjszakája 2023

Zalaszentgrót

Nyitott Porták Éjszakája
Július 20-án pirkadattól hajnalhasadásig 12 zalai porta készül extrém programokkal Zalacsánytól Kisgörbőig. Szerezzen megismételhetetlen, valós élményeket, ismerje meg a vidéki porták elfeledett életét!
Ízelítő a Nyitott Porta programokból:
  • Éjszakai boros pince túra, pálinkák éjszakája
  • Elcsendesedés a piramisban, esti harmónia jóga
  • Fáklyás séta a gazdaságban grill és szalonnasütéssel
  • Táblafestő est, állatsimogató
  • Csillagász éjszaka, kertmozi

A kiscsoportos, belsőséges programokon betekintést nyerhet a méhészkedésbe, bio-kertészkedésbe, gyógynövény vagy akár pálinka lepárlásba, borászkodásba, beszélgethet vagy akár italozhat is a helyi házigazdákkal. Ez nem egy tömegrendezvény, nem többezres fesztivál, itt a résztvevők aktívan bekapcsolódhatnak és alakíthatják az eseményeket, közös főzéssel, zenéléssel, saját kreatív személyiségükkel.
Nem maradhat ki a gyerekek kedvence az állatsimogató sem a programból, de még mangalica farmra is elvetődhetnek a gasztro kalandorok.
Vágyik a házi kecskesajt, a falusi füstölt sonka vagy a zalai cukorperec nosztalgikus ízeire? A Zala-völgyében ezeket is megtalálja.
Nyitott Porták és nyitott emberek várják a családokat, baráti társaságokat július 20-án és egész nyáron Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában.
Bővebb információ és időpontfoglalás:
www.nyitottportak.hu  és www.facebook.com/nyitottportak/
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi időpontban/időszakban kerül megrendezésre: 2023. július 19.. Előfordulhat azonban egy héttel korábbi vagy későbbi időpont is. Bővebb információért kérjük, forduljon a szervezőkhöz. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2023. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Zalaszentgrót
Látnivalók