Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Fishing on Orfű

Orfű
Hely7677 Orfű, Dollár út 1.


Fishing on Orfű
Az alternatív zenekarok legfontosabb fesztiválhelyszíne Orfű, ahol a hazai zenei élet különleges és legnépszerűbb előadói gondoskodnak a fesztiválhangulatról.
Az Orfűi tó egy kellemes kikapcsolódás helyszíne és ehhez a több színpad és a számos koncert már csak hab a tortán. Azoknak ajánljuk ezt a fesztivált, akik kedvelik a természetet, a kempingezést és a fergeteges fesztivál hangulatot.

Nézze meg a Fishing on Orfűről készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Fishing on Orfű: június 14.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Orfű
Látnivalók
Fürdők
Orfű Aquapark