Paloznaki Jazzpiknik 2021

Paloznak 2021. augusztus 01. - 2021. augusztus 03. Még nem hivatalos időpont
Hely8229, Paloznak


Paloznaki Jazzpiknik
A Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, Paloznakon rendezik meg a Jazzpikniket, ami kis Tájház udvari dzsemboriból vált 3 napos, 4 színpados, 20 koncertes rendezvénnyé. 
Az alapötletet a jó borok és a jó zene kapcsolata adta, a tömegfesztiválok mellett kínál alternatívát a Balatonon. A legjobb hazai és nemzetközi előadók mellé fontos a minőségi gasztronómia, a helyi termelők jelenléte és a fenntarthatóságra való odafigyelés. A Balatontól egy kőhajításnyira, a paloznaki szőlőhegyen igazi piknik-hangulatra számíthatnak a látogatók.
AZ 500 lakosú falu – Füredről csak 10 perc autóval – ilyenkor három napra a jazz balatoni fővárosa lesz: a falu melletti nagyszínpadon napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek.
14 éves kor alatt a belépés továbbra is ingyenes a Jazzpiknikre!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra... 2021. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Fürdőajánló