Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Sütemény és Tortafesztivál

Sopron
Hely9400 Sopron, Ferenczy János u. 7.


Sütemény és Tortafesztivál
A soproni Sütemény és Tortafesztivál igazi gasztronómiai különlegességeket felvonultató rendkívüli programsorozat, amely mindenki számára tartogat igazi süti és torta specialitásokat.
A standoknál kifogyhatatlan mennyiségben és variációban mézek, lekvárok, szörpök, bonbon különlegességek, sütemények és természetesen torták várják az érdeklődőket. A gyermekeknek hennafestéssel is készülnek.
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Sütemény és Tortafesztivál: október 06.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Sopron
Látnivalók