Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Sun Fesztivál

Csobánkapuszta

Sun Fesztivál

A SUN Festival egy családias, valódi underground közösséget építő szórakozási lehetőség, melyre a világ minden tájáról érkeznek látogatók. 

A fesztiválra érkezők sajátos életszemlélet szerint igyekeznek élni, amiben nem kevés szerepet kapnak a távol-keleti tanok, a környezettudatosság és önmegismerés. A hippikommunák hangulatát idéző fesztivál remek relaxációt nyújt mindenkinek, aki a Cserhát felé veszi az irányt.

 

A fesztivál egy igazi közösségi életet teremtő együttlét, ami közös értékeken és közös gondolkodásmódon alapszik. Ha környezettudatos, harmóniával és goa zenével teli nyaralásra vágysz, akkor ezt a fesztivált neked teremtették. 

 

A naphosszat tartó goa zene mellett a 'zöld életmód' is nagyon fontos szerepet játszik, bio ételek, környezetvédelem, újrahasznosítás, ezek mind ugyanolyan fontos elemei a fesztiválnak, mint a zene.

 

A Goa kultúráról

 

A goa kultúra gyökereit a 60’as évek vége felé, az India dél-keleti partján található Goa-partvidéken találhatjuk. Abban az időben világutazó hippik, kalandkeresők, rocksztárok lepték el ezt a páratlan szépségű tengerpartot, akik az amerikai hippi mozgalom kifulladása után itt próbálták megtalálni az elveszett szabadságot. 

 

Részletek később...

 

Fürdőajánló

 

A hatvani fürdő 35 km-re található, a nyári szezonban várja a látogatókat. A rendezett, füves területen található strandon négy különböző medence áll a fürdőzők rendelkezésére. A természetes, parkos környezetben elhelyezkedő strandfürdő Újhatvanban található. A környéken kirándulóknak, üdülőknek mindenképp érdemes ellátogatniuk az impozáns Grassalkovich Kastélyba, amely különféle rendezvényeknek, kiállításoknak ad helyet.

 

 

 

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Sun Fesztivál : július 08.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2024. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...