Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Tepertő és Pörcfesztivál Berekfürdőn

Berekfürdő
HelyBerekfürdői Gyógy- és Strandfürdő


Tepertő és Pörcfesztivál Berekfürdőn
Egész napos gasztronómiai bemutató, szalonnasütés és kóstolás, forralt bor, tea, kézműves vásár és színpadi produkciók várják az érdeklődőket.
Tepertő, pörc, kocsonya, hagymás zsíros kenyér forralt borral, vagy teával, s a gasztroörömök megfűszerezve kézműves vásárral és színpadi produkciókkal. kell-e ennél melengetőbb érzés a tél küszöbén? 
Berekfürdő népszerű fesztiválján évek óta ez a menetrend, ráadásul a látogató ilyenkor az estig nyitva tartó fürdőbe is kedvezményesen térhet be, hogy a gyógyvíz áldásos hatását is élvezhesse. 
Baráti társaságok, családok, helyi civil szervezetek sürögnek-forognak már kora reggel, hogy minden finomság időben az asztalokra kerülhessen. 
A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Tepertő és Pörcfesztivál Berekfürdőn: november 12.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Berekfürdő
Látnivalók