Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tiszaújvárosi Triatlon

Tiszaújváros

Tiszaújvárosi Triatlon

Tiszaújvárosi Triatlon: A magyar triatlon egyik legnepszerűbb versenye

A Tiszaújvárosi Triatlon Magyarország egyik legnépszerűbb triatlon versenye, amelyet minden évben októberben rendeznek meg Tiszaújvárosban. A verseny 1990-ben indult, és azóta is folyamatosan növekszik a népszerűsége. A versenyen minden évben több száz triatlonista indul, a magyar élvonal mellett számos amatőr is.

 

A Tiszaújvárosi Triatlon egy olimpiai távú verseny, amely 1,5 kilométer úszásból, 40 kilométer kerékpározásból és 10 kilométer futásból áll. A verseny úszószáma a Tiszaújvárosi Sportcentrumban található 50 méteres medencében kerül megrendezésre, a kerékpáros szakasz a város környéki utakon halad, a futószakasz pedig a Tiszaújvárosi Sportcentrumban található atlétikai pályán kerül megrendezésre.

 

A Tiszaújvárosi Triatlon egy nagyon kemény verseny, amely komoly fizikai és mentális felkészültséget igényel a versenyzőktől. A verseny úszószáma a medencében történik, ami azt jelenti, hogy a versenyzőknek tudniuk kell úszni, és képesnek kell lenniük arra, hogy a medencében is teljesítsék a versenyt. A kerékpáros szakasz 40 kilométer hosszú, és a versenyzőknek a város környéki utakon kell haladniuk. A kerékpáros szakasz nagyon technikás, és sok kanyar van benne. A futószakasz 10 kilométer hosszú, és a versenyzőknek a Tiszaújvárosi Sportcentrumban található atlétikai pályán kell futniuk. A futószakasz nagyon kemény, és a versenyzőknek nagyon kell koncentrálniuk arra, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

 

A Tiszaújvárosi Triatlon egy nagyon jól szervezett verseny, és a versenyzők minden évben nagyon pozitívan nyilatkoznak a versenyről. A verseny útvonala nagyon jól jelölt, és a versenyzőknek az egész verseny alatt szakszerű segítséget nyújtanak a szervezők. A verseny céljában a versenyzőket frissítőkkel és étellel várják, és a verseny után a versenyzők részt vehetnek a díjátadón is.

 

 

Fürdőajánló

 

A tiszaújvárosi fürdő korszerű gyógyászati központtal és különböző hőfokú bel- és kültéri medencékkel szolgálja a vendégek kikapcsolódását.

A fürdőt 2001-ben országos gyógyfürdővé minősítették. A komplexumban három különböző hőmérsékletű fedett és két nyitott gyógymedence található. Emellett többféle wellness szolgáltatás, infraszauna, fényterápiás bioszauna, jégkása, álló és fekvő szolárium, masszázs, pedikűr gondoskodik a vendégek feltöltődéséről. A nyári szezonban megnyíló szabadtéri részén öt élménymedence (vár-, hullám-, kaland, úszó- és csúszdamedence óriáscsúszdákkal), valamint napozásra alkalmas zöldterületek és sportpályák vehetők igénybe.

 

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Tiszaújvárosi Triatlon: május 17.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni.
2025. évi program még nem ismertIratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Tiszaújváros
Látnivalók