Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Visegrád
HelyVisegrád


Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok
Magyarország legrégebbi és legnagyobb történelmi fesztiválját több mint három évtizede rendezik meg Visegrádon. A Visegrádi Nemzetközi Palotajáték a legnagyobb nyári szabadtéri történelmi fesztivál.
Az 1985 óta minden évben megrendezett háromnapos rendezvény az 1335-ös visegrádi királytalálkozó korszakát idézi fel solymász- és táncbemutatókkal, gyalogos és lovas lovagi tornával, várostrommal.
Az érdekes középkori bemutatók és programok mellett az egész család jól érezheti magát a hangulatos vásári forgatagban és emellett a Királyi Borudvarban Magyarország legjobb boraival olthatják szomjukat.

Nézze meg a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok lovagi tornájáról készült videót!

A program időpontja a termalfurdo.hu rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi években az alábbi dátum környékén került megrendezésre a(z) Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok : július 06.
Mivel hivatalos időpont még nem áll a termalfurdo.hu rendelkezésére, előfordulhat, hogy a következő alkalommal a fenti dátumhoz képest eltérő időpontban (vagy egyáltalán nem) rendezik meg az eseményt. A fenti dátum tehát csak hozzávetőleges tájékoztatásul szolgál a múltbeli adatok alapján.
Pontosabb információval a szervezők tudnak szolgálni. Ehhez kattintson a lenti térkép alatt található linkre.
2024. évi program még nem ismertTöbb információ a programról

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Visegrád
Látnivalók
Fürdők
Lepence Spa