Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Visegrádi Gasztrofesztivál 2020

Visegrád 2020. május 15. - 2020. május 16. (várható időpont)
Hely2025 Visegrád , Rendezvénytér


Visegrádi Gasztrofesztivál
A Visegrádi Gasztrofesztivál keretében "Visegrád ízeit" kóstolhatják meg, valamint a magyar történelmi borvidékek legkiválóbb fajtáival is megismerkedhetnek a látogatók. 
Ételkóstolás, színpadi programok a Dunakanyar legszebb városában, Visegrádon, mely több mint ezer esztendeje a magyar és az európai történelem egyik kiemelkedő helye.
2020. évi program még nem ismertTöbb információ a programról


Fürdőajánló
Szállásajánló

Hotel Visegrád

Visegrád
Témába vág

Ingyen fürdőzés és családi mókázás gyereknapon országszerte

A fürdővárosok is készülnek a gyereknapra. Lesz olyan fürdő, ahova 12 év alatt ingyen mehetnek be a gyerekek, olyan is, ahol disco, csúszdaverseny és kincskeresés kerül terítékre. Családi futás, dínó show, lovas kocsikázás: minden a gyerkőcök szórakoztatására.

7 dolog, amit mindenképp próbáljunk ki, ha fürdőbe megyünk

Ha végre eljutunk fürdőzni, már nemcsak a csobbanás vagy a csúszdázás az, amiért napokig ellennénk ott, hanem azok a különböző kezelések, szauna szeánszok, masszázsok, pakolások, amelyek kellemes felfrissülést kínálnak.

Nyolc fürdő, ahol az élet éjszaka sem áll meg

Sok helyen találunk rendszeres éjjeli fürdési lehetőséget hazánkban. Van, ahol külön programmal is várják a látogatókat. Jöjjön nyolc fürdő az ország nyolc pontjáról, ahol rendszeresen várnak minket az éjszakai fürdőzés örömei!