Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok További ajánlatok

Buzsák

Látnivalók és információk

Látnivalók


Látnivalók a környéken


Deseda tó
A Deseda hazánk leghosszabb mesterséges tava. 
Részletek

Fehér-vízi láp
A Nagyberek legértékesebb területe a Fehér-vízi láp. 
Részletek

Csombárdi rét
Évről-évre bővül a Csombárdi réten található orchideaállomány.
Részletek

Vaszary Képtár és Vaszary Emlékház - Kaposvár
Az országosan ismert Vaszary Képtár kortárs időszaki képző- és iparművészeti kiállítások színhelye. Itt kapott helyet a kaposvári születésű világhírű fotóművész, Juan Gyenes állandó kiállítása is.
Részletek

Steiner Gyűjtemény - Kaposvár
A Steiner házaspár magángyűjteménye a Kárpát-medence XIX. században készített öntöttvas használati- és dísztárgyait mutatja be.
Részletek

Szenna Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény
Az 1982-ben Európa Nostra díjjal kitüntetett szabadtéri néprajzi gyűjtemény a Zselicben, Kaposvártól nyolc kilomméterre, Szenna község központjában található. 
Részletek

Zselici Tájvédelmi Körzet
A Zselici Tájvédelmi Körzet területe 8337 hektár, ebből fokozottan védett 140 hektár, a Duna–Dráva Nemzeti Parkhoz tartozik. 
Részletek

Kecskeméti Arborétum
A Kecskeméti Arborétum a város nyugati felében a csónakázó tó szomszédságában terül el. 
Részletek

Zwack Pálinka Manufaktúra - Kecskemét
Ami a skótok számára a whisky, a franciák számára a konyak, az Kecskemétnek a világ számos táján ismert és méltán kedvelt kecskeméti barackpálinka. 
Részletek

Témába vág

Őszi vitaminbomba: a sütőtök

A sütőtök sokunk kedvence, azonban kevesen tudjuk róla, hogy az édes csemege, mennyire szuper egészséges. Tele van vitaminokkal, magja kedvező ásványianyag-összetétele pedig megfelelő a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzéséhez is.

Retró képek a jövőből: egy uszoda is lehet varázslatos hely

Egészen festményszerűek ezek képek, amelyek ebben a szlovák uszodában készültek. A környezet nagyon retró, de a hangulat a jövőbe repít. Ha kedveli a furán bájos fotókat és a színes úszósapkás lányokat, imádni fogja ezt az összeállítást.

Ezekben a fürdőkben ősszel is élvezheti a friss levegőt

Mit szólnának néhány kellemes órához Magyarország valamelyik nemzetközi színvonalú fürdőjében? Az őszi üdítő, ám épp csak langyos napsugarai mellett talán azok jelentik a legjobb választást, amelyek még kültéri medencéket is kínálnak.