Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Buzsák

Látnivalók és információk

Látnivalók


Látnivalók a környéken


Deseda tó
A Deseda hazánk leghosszabb mesterséges tava. 
Részletek

Fehér-vízi láp
A Nagyberek legértékesebb területe a Fehér-vízi láp. 
Részletek

Csombárdi rét
Évről-évre bővül a Csombárdi réten található orchideaállomány.
Részletek

Vaszary Képtár és Vaszary Emlékház - Kaposvár
Az országosan ismert Vaszary Képtár kortárs időszaki képző- és iparművészeti kiállítások színhelye. Itt kapott helyet a kaposvári születésű világhírű fotóművész, Juan Gyenes állandó kiállítása is.
Részletek

Steiner Gyűjtemény - Kaposvár
A Steiner házaspár magángyűjteménye a Kárpát-medence XIX. században készített öntöttvas használati- és dísztárgyait mutatja be.
Részletek

Szenna Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény
Az 1982-ben Európa Nostra díjjal kitüntetett szabadtéri néprajzi gyűjtemény a Zselicben, Kaposvártól nyolc kilomméterre, Szenna község központjában található. 
Részletek

Zselici Tájvédelmi Körzet
A Zselici Tájvédelmi Körzet területe 8337 hektár, ebből fokozottan védett 140 hektár, a Duna–Dráva Nemzeti Parkhoz tartozik. 
Részletek

Kecskeméti Arborétum
A Kecskeméti Arborétum a város nyugati felében a csónakázó tó szomszédságában terül el. 
Részletek

Zwack Pálinka Manufaktúra - Kecskemét
Ami a skótok számára a whisky, a franciák számára a konyak, az Kecskemétnek a világ számos táján ismert és méltán kedvelt kecskeméti barackpálinka. 
Részletek

Témába vág

Karácsony legjava fárasztó előkészületek nélkül? Egyszerűbb, mint gondolnánk

Mit szólna, ha az idei karácsony nem csak kicsit, de merőben más lenne, mint az eddigiek? A sokfogásos vacsorát más főzné, fáradságnak, stressznek nyoma sem volna, fenyőfa után is más loholna?

Zalakaros: téli álom kizárva!

Zalakarost tavasztól őszig egyszerűen imádjuk. Egy kellemes fürdőzés után számtalan lenyűgöző úti cél csábít környékbeli kirándulásra, de téved, aki azt hiszi, a város téli álomra vonulna. A hangulatos fürdőváros téli arca is gyönyörű, ezer programmal kecsegtető, tökéletes ünnepváró helyszín.

Fürdős programajánló: virgácsolás, borkorcsolya, éjszakai fürdőzés

Termálfürdős és fürdővárosi izgalmakban a héten sem lesz hiány. A Gyógyvizek Völgyében és Mórahalmon például gasztronómiai élményeknek hódolhatnak a borok, pálinkák és toros ételek kedvelői. Éjszakai fürdőzés és különleges szaunaprogramok is lesznek.