Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Településkereső

Találatok száma: 261 db
Rendezés:

Abaliget

Baranya megye

Abony

Pest megye
A kulturális vonzerőkkel rendelkező Abony Magyarország szívében, Pest megye déli zugában található, számos műemlék kúriával, templomokkal és rendezvényekkel.

Ajka

Veszprém megye
A Bakony hegységben fekvő Ajka számos ipartörténeti emlékhellyel rendelkezik, ilyen például az üveggyártás történetét bemutató Ajka Kristály Múzeum.

Albertirsa

Pest megye
A pest megyei Albertirsa Alberti és Irsa 1950-ben történt közigazgatási egyesítéséből alakult.

Algyő

Csongrád megye
Algyő Csongrád megye délkeleti részén, belterületével a Tisza jobb partján helyezkedik el. Helyzetét meghatározza a Tisza közelsége, Szeged Megyei Jogú Várostól való 10 km-es, Hódmezővásárhelytől pedig 15 km-es távolsága. A település egész területével szerves...

Alsóörs

Veszprém megye
Alsóörs a Balaton északi partszakaszának vendégszerető települése. Történelmi emlékek, évezredes szőlőkultúra, vidám fürdőélet, a balatoni vízi világ, a pihenés és szórakozás megannyi lehetősége együttesen adják a település varázsát.

Ásotthalom

Csongrád megye
A Szegedtől 30 km-re fekvő Ásotthalom az Alföldre jellemző természeti látnivalókkal, kikapcsolódási lehetőségekkel várja a látogatókat.

Babócsa

Somogy megye
A somogy megyei Babócsa a déli határ közelében, a Duna-Dráva Nemzeti Park területén fekszik. A község három váráról és a Basa-kert Európában is egyedülálló kiterjedésű nárciszmezőjéről ismert.

Bábolna

Komárom-Esztergom megye

Baja

Bács-Kiskun megye
Baja különleges vonzerejét adja a fekvése, természeti környezete. A Duna és mellékága, a Sugovica a vízi sportok, kirándulások, horgászat kedvelőit csábítja ide. Gasztronómiai ínyencségeit, a bajai halászlét és a környék borait évről évre sok ezren kóstolják...

Balassagyarmat

Nógrád megye

Balatonalmádi

Veszprém megye
Balatonalmádi a Balaton északkeleti öble közelében, az Öreg-hegynek a tóra leereszkedő lejtőjén fekszik. A kedvelt nyaralóhely része Vörösberény, Budatava és Káptalanfüred is.

Balatonfüred[gyógyhely]

Veszprém megye
Balatonfüred a Balaton környékének legrégebbi üdülőhelye, az északi part fővárosa, jelentős vitorláskikötő és gyógyhely. Ismertségét tóparti fekvésén kívül szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti.

Balatonfűzfő

Veszprém megye

Balatonmagyaród

Zala megye