Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Szulok

Látnivalók és információk
A dél-somogyi Szulok ma is őrzi elődei örökségét, hagyományait.

Látnivalók a településen és környékén


Petesmalmi Vidrapark - Nagyatád
Távolság Szulok központjától 38 km.

A Petesmalmi Vidraparkban a védett, rejtett életmódot folytató vidrák életmódjával, viselkedését figyelhetjük meg. A gyerekek és a felnőttek számára is különös élmény a vidrák pajkos játékának tanulmányozása. 
 

Részletek

Szennai Skanzen Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény
Távolság Szulok központjától 44.7 km.
Az 1982-ben Európa Nostra díjjal kitüntetett Szennai Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény, azaz a Szennai Skanzen a Zselicben, Kaposvártól nyolc kilomméterre, Szenna község központjában található. 
Részletek

Zselici Tájvédelmi Körzet
Távolság Szulok központjától 46.7 km.
A Duna–Dráva Nemzeti Parkhoz tartozó Zselici Tájvédelmi Körzet területe 8337 hektár, ebből fokozottan védett 140 hektár.
Részletek

Katica tanya - Kaposvár
Távolság Szulok központjától 48 km.
A Katica Tanya egy 13 hektáros területen fekvő élményparadicsom a kis- és nagygyermekes családok számára, ahol adott a program, szállás és ellátás. 
Részletek

Vaszary Képtár és Vaszary Emlékház - Kaposvár
Távolság Szulok központjától 49.8 km.
Az országosan ismert kaposvári Vaszary Képtár kortárs időszaki képző- és iparművészeti kiállítások színhelye, míg a Vaszary Emlékház a festő életpályának különböző korszakait mutatja be.
Részletek

Mezítlábas Illatösvény - Kaposvár
Távolság Szulok központjától 50 km.
A városligetben található mezítlábas illatösvényen különböző felületeken sétálhatnak a látogatók, miközben számos gyógynövénnyel ismerkedhetnek meg.
Részletek

Nagyatádi Városi Múzeum - Nagyatád
Távolság Szulok központjától 50 km.
A nagyatádi Városi Múzeum 1996 áprilisában, a település várossá nyilvánításának 25. évfordulóján nyílt meg, a város főterén, szemben a Gyógyfürdővel. A múzeum működésének célja, hogy a látogatók minél szélesebb köreinek biztosítsa az élményszerű ismeretszerzést és a szórakozást egyaránt.
Részletek

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel és Szulok látnivalóival kapcsolatos legfontosabb információkról! Kattintson az alábbi gombra...