Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Megoldás egyetlen bútor költöztetésére

2021. 09. 23. 09:00
Forrás: termalfurdo.hu
Útitárs

Amennyiben vásárolni megyünk, addig minden rendben lesz a pakolással, amíg a szatyrunkban, vagy a kezünkben elfér amit vásároltunk. A problémák ott kezdődnek, ha akkora dolgot vettünk, hogy már az autónkban sem fér be a vásárolt termék. Ez az eset reálisan megtörténhet például egy hűtőszekrény vásárlása esetén.

 

Ekkor juthatnak eszünkbe olyan gondolatok, mint például egy utánfutó bérlése. Ez azonban nem biztos, hogy megoldja a problémánkat, mivel ehhez még segítségre lesz szükségünk, aki felrakja, leveszi és beviszi a lakásba. Általában ezen már sokan megakadnak és rájönnek, hogy érdemesebb inkább igénybe venni egy tehertaxi- vagy bútortaxi-szolgáltatást.

Tehertaxi költöztetési szolgáltatás

A tehertaxi szolgáltatásnak az a lényege, hogy egy költöztetéssel foglalkozó vállalkozást azzal bízunk meg, hogy egyetlen bútort vagy háztartási berendezést szállítsanak el részünkre. Akár már a fent bemutatott esetben igen is van létjogosultsága a szolgáltatás igénybevételének. De nem csak ebben az esetben jöhet szóba a tehertaxi, hanem kiemelten értékes, antik bútor vételekor is. Nem lenne előnyös már az első pár méteren egy kátyúba hajtás miatt teljesen összetörni a szép bútorunkat. Viszont ebbe a kategóriába sorolható az is, ha csak egy kisebb költözésről van szó. Sokan igénylik ezt a fajta szállítást, ha van 5db 10kg-os kisebb csomagjuk, de nincs személygépkocsijuk.

Előnye a tehertaxis költöztetésnek, hogy nem muszáj hetekkel előre egyeztetnünk a szállítást. Ebben az esetben ugyanis nem egy egész napos rakodással járó munkafolyamatról van szó, így könnyebben megoldható egy költöztető cég számára. Ez esetben is érdemes megbízható, hosszú ideje működő céget választani, akik fix munkaerővel rendelkeznek, mint a Pataki Trans költöztető vállalkozás. Ennek folyamán állandó szakképzett munkaerővel rendelkeznek, így akár néhány órán belül is el tudják vállalni a fuvarozást. Önnek csak egy telefonhívást kell megejtenie, és perceken belül megkapja a választ, hogy a költöztető gépkocsi mikorra ér oda a megadott címre.

Ellenben hátránya lehet a tehertaxi szolgáltatásnak, hogy sok esetben csak nagyvárosokban és fővárosban érhetőek el. Szinte minden budapesti költöztető vállalkozás vállal ilyen jellegű megbízatást.

A súly kisebb, a minőség változatlan

Sajnos sok rémtörténetet hallani, hogy némely költöztető cégek elvállalják akár egyetlen bútor elszállítását is, de a helyszínen már minden megváltozik. Amint felpakolják a szállítandó tárgyakat, közlik, hogy ha csak ennyi a szállítandó holmi és nincs teljes fuvar, akkor magasabb lesz az ár. Ez úgy kerülhető el, ha előre gondosan kiválasztja a megfelelő, profi költöztető céget, akik megbízhatóak. Amennyiben ilyen célból a Pataki Trans költöztetést választja, biztosan nem fut bele ilyenbe rémtörténetekbe.

Abban az esetben is meglepetések nélkül zajlanak a dolgok egy megbízható cégnél, ha bútorok szét- és összeszereléséről vagy költöztetés előtti csomagolásról van szó. Mindig mindent ugyanolyan szakszerűen végeznek ezek a cégek, mintha egy teljes családi ház tartalmát kellett volna kipakolniuk. Egy bútor esetében is ugyanúgy készülnek a megfelelő csomagolóanyagokkal, és rögzítőhevederekkel, hogy az önök értéktárgyai biztonságban legyenek. Ezen felül természetesen ugyanazzal a szakképzett és megbízható munkatársakkal érkeznek, mint mindig. Viszont Ön is felkészítheti magát a költöztetés elött, hasznos tippek beszerzésével.

Lomtalanítás szolgáltatás

Érdemes megemlíteni a költöztetés kapcsán a lomtalanítás szolgáltatást is. Sokaknak problémát jelent, hogy rengeteg felgyülemlett felesleges tárggyal kell szembenézniük a költöztetés alatt, melyet nem tudnak a kukába dobni, a konténeres sitt szállítás pedig drága mulatság. Mindenképpen érdeklődjön a szerződött költöztető cégénél, hogy vállalnak e lomtalanítást.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...