Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

A Safe Laser és a termálfürdők gyógyító ereje

2023. 10. 03. 09:53
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness

 

A Safe Laser (lézerterápia) és a termálfürdők jótékony hatása egymást kiegészítve igazi gyógyforrást kínálnak mindazoknak, akik egészségüket, jóllétüket helyre kívánják állítani. A két természetes gyógymód kombinációja olyan szinergiát alkot, mely ötvözi a modern technológiát, és a természet csodáit.

Az elmúlt 50 évben rengeteg tanulmány és klinikai vizsgálat támasztotta alá a Safe Laser (lágylézer) kezelések hatását, a termálfürdők gyógyhatása pedig már évezredek óta ismert. E két csodálatos gyógymód kombinációjával képesek vagyunk fokozni a test regenerációját és öngyógyító képességét.

 

A Safe Laser technológia és a termálfürdők együttes jótékony hatása

 

Amikor a Safe Laser, lágylézer kezelést termálfürdőzéssel kombináljuk, testünk minden sejtje új energiához jut. A lézerfény segítségével serkentett sejtregeneráció, összekapcsolva a termálfürdők ásványi anyagaival, nem csak a testi, hanem a lelki gyógyulásban is nagy szerepet játszik. A meleg gyógyvizek különböző ásványi anyagai felerősítik a lágylézer terápia hatásait, elősegítve ezzel az izmok, ízületek, és a bőr gyógyulását.

A Safe Laser technológia alapja az infravörös lézerfény, ami támogatja a test öngyógyítását. Sejtszinten gyorsítja a regenerációt, rövidíti a gyógyulás idejét, és hatékonyan csillapítja a fájdalmat, valamint csökkenti a gyulladást. A lágylézer kezelés blokkolja a fájdalom-ingerületek átvitelét, csökkentve az érzékenységet és a duzzanatot. A lézerterápia serkenti a nyirokkeringést és javítja a sejtlégzést, növeli az ATP termelődést, ami fokozott regenerálódáshoz vezet.

A Safe Laser 500, vagy az erősebb Safe Laser 1800 készülék hatékony többek között a csonttörés, illetve a zúzódás kezelésében. Elősegíti az izmok, ínak és ízületek gyógyulását, csökkenti a reumatikus fájdalmakat, gyorsítja a csontsérülések gyógyulását, és hozzájárul a hegek és a gyulladt arcbőr regenerációjához.

 

A Safe Laser és a termálfürdők gyógyító ereje

 

Fülproblémák esetén is használható mindkét készülék, sőt még a legkisebb teljesítményű, a Safe Laser 150 készülék is alkalmas a fülzúgás és fülgyulladás kezelésére, a száloptika kiegészítővel.

A Safe Laser kezelés enyhíti a bütyök és sarkantyú okozta fájdalmakat, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebgyógyulást, javítja a vérkeringést és fokozza az idegi működést.

A Safe Laser a gyógyszerektől eltérően teljesen mentes a mellékhatásoktól; nem vált ki allergiás reakciót, kíméli az emésztőrendszert. Továbbá nem csak a fájdalom csillapításában van szerepe, hanem közvetlenül a probléma gyökerénél hat, elősegítve és fokozva a test természetes gyógyulását. A Safe Laser segítségével gyors és hatékony eredményeket érhet el, és sok esetben már a 2-4 hetes Safe Laser bérlés ideje alatt is észrevehető a fájdalom és a gyulladás enyhülése, a fülzúgás csökkenése, sarokgyulladás megszűnése. A lágylézer terápiával rövidebb a gyógyulási idő, és megelőzhetők azok a szövődmények, amelyeket később csak műtéti úton lehetne orvosolni. Ha a Safe Laser készüléket választja, ezzel erősíti szervezete regenerációs képességét.

 

Az otthoni gyógyulás lehetősége

 

Míg a termálfürdőkben élvezhetjük a gyógyvizek jótékony hatásait, a Safe Laser készülékekkel az otthonunkban is élvezhetjük a gyógyulási folyamatot. Nem kell orvosi rendelőkben vagy kórházakban várakoznunk, a kezelések a saját otthonunk kényelmében is elvégezhetőek. A terapia24.hu oldalon könnyedén igénybevehető a kaució nélküli Safe Laser bérlés szolgáltatás, mely az otthoni kezelések során lehetővé teszi a folyamatos gyógyulást. A terapia24.oldalon vásárlásra is lehetőség van. A Safe Laser részletre is megvásárolható, kamatmentesen, akár önerő nélkül, 10 hónapos, 0 THM-es áruhitellel.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...