Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Őszi napok fürdőinkbenŐszi napok fürdőinkben Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Ennél tutibb karácsonyi ajándék senkinek sem kell

2015. 12. 05. 08:37
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
Ha igazán különleges karácsonyi ajándékot szeretne adni, törjön ki a megszokott sémákból.
A karácsony legszebb pillanata mindenki számára az, mikor szerettünk a fa alatt mohó kíváncsisággal bontogatja a nagy gonddal kiválasztott ajándékot. Ha valóban különleges meglepetést szeretnénk okozni, érdemes kilépni a megszokott meleg sál-parfüm-bor háromszögből; például egy kellemes élménynél nincs maradandóbb ajándék.
Ha a megajándékozott kifejezetten fürdő vagy szauna kedvelő, akkor a wellness hétvégénél jobb választást keresve se lehetne találni, a tartalmasan együtt töltött időnél amúgy is nehéz tökéletesebb ajándékot adni. A wellness hétvégével valódi gondoskodást ajándékozunk, ami az ünnepek előtti stresszes időszak – a sok munka és készülődés – miatt még inkább jól jöhet. A lelazulást csak még inkább megfejeli egy feledhetetlen masszázs vagy arckezelés.
Az ajándékba adott wellness praktikus oldala sem hanyagolható el az ajándékozó szemszögéből. Egyfelől duplán jól járunk, hiszen ha párunknak adjuk ajándékba az utazást, akkor feltehetően együtt megyünk majd el élvezni a kikapcsolódást. Másrészről, ezeket az ajándékokat online meg tudjuk vásárolni, így elkerülhetjük a karácsonyi tömeget és a kígyózó sorokat a boltokban. Végül pedig még a pénztárcához is könnyen igazítható, ugyanis általában egy adott szállodán belül több ajándékcsomag közül választhatunk, de arra is van lehetőség, hogy 10-20 000 ezer forint értékben ajándékozzunk utalványt.

Szóljon hozzá