Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Ilyen izgalmakat rejt egy páros masszázs

2015. 02. 06. 07:30
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness
Mindjárt itt a Valentin-nap, így biztosan sokan fontolóra veszik, hogy beneveznek egy páros masszázsra. Igazán izgalmas és egyben kényeztető programnak hangzik, nézzük, mire számíthatunk a kezelés alatt.
Ha még sohasem volt páros masszázson, akkor egy igazán emlékezetes spa élményt hagyott ki eddig az életéből. Ha megosztunk párunkkal egy ilyen pihentető és emlékezetes alkalmat, az különleges kötődésre ad lehetőséget.
A pároknak szóló masszázs többnyire egy privát szobában zajlik, a masszázságyak egymás mellett helyezkednek el, a vendégekkel pedig két külön terapeuta foglalkozik párhuzamosan. A páros masszázs mellett a legtöbb helyen igénybe vehetünk egyéb spa szolgáltatásokat is: a pezsgőfürdőt, a pihenő területeket, esetleg a szaunát is. Olyan speciális páros masszázzsal is találkozni, mely során pezsgővel, csokoládéval vagy gyümölccsel is kedveskednek.

Tökéletes Valentin-napi program

Általában minden kezelést konzultáció előz meg a terapeutával, amikor át lehet beszélni a célokat és a vendégek feltehetik az esetleges kérdéseiket. Ezek után a masszőr elhagyja a szobát egy rövid időre, hogy a "páciensek" kényelmesen le tudjanak vetkőzni, majd feküdni a masszázsasztalra, lepedővel letakarva.
A páros masszázs arra is kiváló alkalom lehet, hogypárunkat bevezessük a masszázsok izgalmas világába. Sokan, akik nem szoktak masszíroztatni, nem szívesen próbálkoznak vele egyedül, de arról könnyebben meg lehet őket győzni, hogy ketten induljunk neki a programnak.
Mindkét masszázs egyszerre, az előre megadott időben fog véget érni. A masszőr jelezni fog, ha befejezte a kezelést, hagy időt a felöltözésre, és még az is lehet, hogy kellemes frissítővel vár minket, mikor kilépünk a szobából.

Szóljon hozzá