Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Melyek a legjobb szempillaspirálok idén? Teszteltük a legnépszerűbbeket! (összefoglaló a 7 legjobb spirálról)

2023. 09. 29. 16:26
Forrás: termalfurdo.hu
Wellness

A napjainkban ismert szempillaspirált először a hatvanas években használták Európában. A mai napig legendás Eugene Rimmel olyan divatot teremtett, amely nélkül manapság már a hölgyek alig-alig lépnek utcára. Ahogy minden más, úgy a szempillaspirálok is fejlődnek és haladnak a korral, ezért bemutatjuk a legjobbakat!

Attól függetlenül, ma éppen milyen sminket tervezünk készíteni, szempillaspirál nélkül nem lesz teljes a megjelenés. A szempillaspirál az az eszköz, amely mind a nude szerelmeseinek, mind az élénk smink rajongóinak kötelező darab. A legjobb szempillaspirál kiválasztása azonban már egy fokkal nehezebb kérdés: ebben fogunk segíteni! 

A MAKEUP webáruház összegyűjtötte azokat a szempillaspirálokat, amelyeket már a vásárlók is kipróbáltak, és ár-érték arányban a legjobb vásárlásnak minősülnek. Az összes szempillaspirál tesztelve volt, hogy a kozmetikumok valódi arcát tudjuk bemutatni. Elsőként egy kicsit bevezetünk titeket a szempillaspirálok világába, vagyis milyen szempontok alapján érdemes választani és használni, majd rátérünk a legjobb szempillaspirálokra. 

Hogyan válasszunk jó szempillaspirált?

  • Az univerzális hosszabbító szempillaspirál alkalmas rövid, hosszú és vékony szempillákra, és főként a vastag, rövid sörtéjű (normál vagy szilikon) applikátornak köszönhetően működik. Jól lefesti és szétválasztja a pillákat, függetlenül attól, hogy prémium- vagy középkategóriás terméket választunk. A legjobb szempillaspirál összetételéhez gyakran speciális szálakat adnak: ezek a szempillák hegyéhez tapadnak, ezáltal “húzzák ki” és hosszabbítják meg a szempillákat.
  • A sminkesek szerint a volumenizáló szempillaspirál hatásos a puha és vékony szempillák tulajdonosainak. Bolyhos és vastag keféje a megfelelő mennyiségben viszi fel a terméket és egyenletesen elosztja azt a szálak között. Ami a formulát illeti, gyakran tartalmaz viaszokat, szilikonokat és különféle mikrogyöngyöket, hogy a spirál minden szempillát beborítson és növeljék a volument. Az alkalmazás során a volumenizáló szempillaspirál hajlamos egy kicsit  a felső szemhéjra kenődni, hiszen általában nagy az applikátor és sok terméket visz fel, ha nem vízálló. Ezért a legjobb szempillaspirál a volumenizáló vízálló lehet.
  • A göndörítéshez használt szempillaspirál jó lehetőség a keményebb és egyenes szempillák számára, különösen hatásos lehet egy szempillagöndörítővel. Ez a szempillaspirál típus felismerhető az ívelt vagy lekerekített keféről és a speciális formuláról, amely megpuhítja a pillákat és azonnal megszárad, hogy rögzítse a kapott eredményt. A wow-hatást fokozhatjuk néhány csavaró mozdulattal - egészen a tövektől kezdve.

Íme a 7 legjobb szempillaspirál minden élethelyzetre

Byredo Astronomical: a legjobb szempillaspirál a határozottan elválasztott szempillákért

Az első pillanattól kezdve elcsábít! A csodálatos lime zöld csomagoláson kívül ehhez a Byredo szempillaspirálhoz egy nagyon kényelmes ecset is tartozik. Tökéletesen szétválasztja a pillákat anélkül, hogy csökkentené a volument vagy a szín telítettségét, és a sarkokban lévő rakoncátlan szempillák megszelídítésére is használható. Minőségi összetételének köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló. Mindenkinek érdemes kipróbálni, ezért is kapta meg tőlünk az első helyet!

Maybelline Colossal Curl Bounce: a legjobb szempillaspirál, amely megemeli és göndöríti a szempillákat

A Maybelline Colossal Curl Bounce szempillaspirál valódi áttörést jelent a pillák dúsításában és göndörítésében. Ez a kiváló minőségű kozmetikai termék minden szempilla kívánságát teljesíti, és elkápráztatja a smink szerelmeseit. A spirál hihetetlenül tartós formulával rendelkezik, amely ellenáll a kopásnak, így hosszan tartó tökéletes hatást biztosít. A Barbie baba stílusú pillákkal senki nem marad észrevétlen, az garantált!

Yves Saint Laurent Lash Clash: a legjobb szempillaspirál a drámai megjelenésért

Az YSL egyik legújabb alkotása, a Lash Clash Mascara egy pillanat alatt dús, XXL hosszúságú szempillákat varázsol – sőt, bolyhos ecsetével 200 százalékos volumen növekedést ígér öt ecsetvonás után. Kiváló választás azoknak, akik fotózásra készülnek vagy szeretnének észrevehetővé válni a bulik éjszakáján. Fedezzük fel az Yves Saint Laurent Lash Clash szempillaspirál varázslatos hatását, és lépjünk ki a szokásos keretekből.

Blink Brow Bar Iconic Tubing Mascara: a legegyszerűbben lemosható szempillaspirál

Az ikonikus tubusos szempillaspirál olyan, mint egy szempilla-hosszabbítás egyetlen eszközzel. Ez a smart ‘featherlight’ bevonat úgy néz ki, mint a természetes szempillák, csak sokkal határozottabb, nagyobb volumenű és sokkal hosszabb is. 

Vásárláskor olyan szempillaspirálra számíthatunk, amely lenyűgözően tart 24 órán át, csomósodás vagy elkenődés nélkül. A Blink Brow Bar Iconic Tubing szempillaspirál nemcsak lenyűgöző hatást eredményez, hanem könnyedén lemosható, egyszerűen meleg vízzel vagy enyhe sminklemosóval, dörzsölés nélkül.

Chanel Le Volume De Chanel: a legjobb szempillaspirál hosszabbító hatással

Luxus, mint egy értékes gyémánt. Kitartó, mint egy százéves tölgy, amely több mint egy tucat erős hurrikánt élt túl. És gondoskodó, mint egy orvos, aki minden erejével szeretne megmenteni egy betegségtől. 

Fantasztikus tartóssága magabiztossá teszi a megjelenést, ápolja a pillákat és kiváló hosszúságot biztosít az egész nap folyamán. A rendkívül pigmentált formula és a kefe együttesen gondoskodnak arról, hogy a szempillák intenzív fekete színnel legyenek bevonva, és lenyűgözően dúsak és hosszúak legyenek.

Benefit They’re Real Mascara: a legjobb szempillaspirál minden napra

Ezt a szempillaspirált Európában 15 másodpercenként vásárolják meg, és azt hisszük, ez a tény önmagáért beszél. Formulája megakadályozza a spirál lebomlását, a lifting hatást hosszabbítás egészíti ki, ami tökéletes a hétköznapokra. Az ecset jól szétválasztja és befeti a pillákat, ami kitart egész nap. Ár-érték arányban az egyik legjobb a piacon!

Lancôme Monsieur Big Mascara Extreme Black: a legjobb szempillaspirál a gyors wow-hatásért

A Lancôme ikonikus Monsieur Big szempillaspirálja a szempillák volumenének, határozottságának és hosszúságának új szintjét ajándékozza számunkra – most valóban “extreme” változatban érkezik, vagyis teltebb, merészebb szempillákat varázsol egyetlen mozdulattal. Ráadásul nem túlzunk akkor sem, amikor azt mondjuk, hogy akár 24 órán át makulátlan marad. Az extra fekete Monsieur Big Mascara minden szempontból felejthetetlen!

A szempillaspirálok fejlődése és változása párhuzamosan halad a divattal és az idővel. Az először a hatvanas években megjelenő szempillaspirálok mára már nélkülözhetetlen eszközökké váltak a sminkben. A MAKEUP webáruház összegyűjtötte és tesztelte a legjobb szempillaspirálokat, hogy segítsen a választásban, hiszen a szempillaspirál-választék hihetelenül gazdag, és napról-napra bővül. 

Az univerzális hosszabbító szempillaspirál tökéletesen megfelel rövid, hosszú és vékony szempillákra, a volumenizáló extra dús hatást nyújt, a göndörítő pedig a legjobb választás a makacsabb és az egyenes ívű szempillák tulajdonosainak. Bármilyen alkalmi vagy mindennapi sminket tervezünk, ezek az általunk felsorolt szempillaspirálok biztosítják a ragyogó és a telt tekintetet - válogassunk bátran és hozzuk ki a legtöbbet a pillákban minden egyes alkalommal!

 

 

Borítókép: Freepik

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...