Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Oscar díjat nyert a legjobb magyar mester

2016. 05. 14. 19:00
Forrás: Turizmus.com
Wellness
A Saliris Resort szaunamestere, Baráth Péter nyerte az elmúlt hétvégén zajlott 6. Szauna Szeánsz® Oscar verseny döntőjét.
A szaunamesterek versenye minden évben szép számmal vonzza a „szaunaturistákat". Az idei döntő két napja alatt összesen 250 vendég volt kíváncsi a versengő szaunamesterekre, akik az ország különböző pontjairól érkeztek – tájékoztatott Ruszkabányai Gitta, a Szauna Szeánsz® Oscar ötletgazdája, szervezője.
A döntő helyszínéül a balmazújvárosi Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdő vadonatúj, 85 férőhelyes szaunaháza szolgált, amely jelenleg a legnagyobb ilyen építmény Magyarországon. A szauna méreteinél fogva igen nagy kihívást jelentett a szaunamestereknek, hogy mind látványban, attraktivitásban, de a kívánt klíma elérésében is eredményesek legyenek.
Oscar díjat nyert a legjobb magyar mester
A versenyt Baráth Péter, a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel szaunamestere nyerte, 2. helyezett lett Jandrasits Andrea (Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum), a 3. helyen Miskolczi Sándor (Kamilla Gyógyfürdő) végzett.
Fotó: szauna-szeansz.hu
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

A NYÁR nem múlhat el élmények nélkül!

Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Tekintse meg a legjobb nyári wellness ajánlatokat most!Megnézem