Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Visszatér a hőség, itt tud olcsón strandolni az egész család

2014. 08. 08. 15:55
Szerző: Werkner Anita  Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Összegyűjtöttük a legjobb családi kedvezményeket nyújtó fővárosi és Pest megyei strandokat.
Nem állítunk semmi újat azzal, hogy családostól sokba kerül a strandolás. Nem elég csak a belépőt kifizetni, a gyerek inni, nassolni szeretne, rosszabb esetben még valamilyen felfújható játékra is szemet vet. Segítünk, hogy legalább a belépőjegyre ne kelljen vagyonokat költenie. Összeszedtük azokat a budapesti és Pest megyei strandokat, ahol a legkedvezményesebb árakkal várják a családokat.
A fővárosban a Csillaghegyi Strand és a Paskál Strandfürdő olcsóságban mindenképpen vezeti a mezőnyt. Ugyan nincs kifejezetten családi belépő egyik helyen sem, de a napi jegy kortól függetlenül egységesen 900 forint, így egy négyfős család is mindössze 3600 forintért pancsolhat.
Visszatér a hőség, itt tud olcsón strandolni az egész család
Csillaghegyi Strand
A budapesti mezőny ezüstérmese a Csepeli Strand, ahova két felnőtt két  gyermek 4500 forintért, egy felnőtt és gyermek pedig 5000 forintért juthat be.

Olcsó strandok Budapest közelében

A Pest megyei strandok esetében mindenképpen a tóalmási Szent András Gyógyvizes Strand és Kemping viszi a prímet. A családi jegy csupán 2500 forint két felnőtt és két vagy három gyerek esetén, a további gyerkőcökért 420 forintot kell kicsengetni.
Visszatér a hőség, itt tud olcsón strandolni az egész család
Szent András Gyógyvizes Strand és Kemping
A Termálfürdő Leányfalu is meglehetősen kellemes árakkal várja a családokat. A belépő személyenként 750 forint minimum egy felnőtt és két gyerek esetében, vagyis egy négyfős családnak ez csupán 3000 forint. Azonban azt nem árt észben tartani, hogy ilyen jegy vásárlására kizárólag kedden és csütörtökön van lehetőség.
A Tápiószentmártoni Strand- és Termálfürdőben is megúszhatjuk 3000 forint körül a belépést. Ugyan nincs külön családi jegy, de a felnőtt is csupán 990, míg az ifjúsági 550 forint.
Hasonló a helyzet Gödön is. A helyi termálfürdőbe 1100 forint a felnőtt belépő, a gyerek pedig 650, vagyis az összköltség két felnőtt, két gyerek esetén 3500 forint.
A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban már van külön családi jegy 4000 forintért kettő plusz egy fő számára, több személy esetén 1000 forintért lehet kiegészítő belépőt váltani.

Még megfizethető strandok Budapesten

A kifejezetten olcsó strandok mellett összegyűjtöttük azokat is, melyek kicsit drágábban, de még megfizethető áron kínálnak családi kedvezményeket. Budapesten ilyen a Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda, a Palatinus Strand és a Római Strandfürdő.
Az utóbbiba hétköznap egy felnőtt két gyerek esetén 4600, két felnőtt két gyerek esetén 6300 forintért lehet bejutni. Hétvégén az árak 5200 és 7000 forintra emelkednek.
A Dagály hétköznap egy felnőttnek és két gyereknek 4800 forintért, két felnőttnek és két gyereknek 6700 forintért kínál jegyet. Munkaszüneti napokon ugyanezért 5600 és 7500 forintot kell fizetni.
Visszatér a hőség, itt tud olcsón strandolni az egész család
Dagály
A Palatinuson hétköznap 5200 forint a beugró egy felnőttnek és két gyereknek, két felnőttnek és két gyereknek pedig 6000. Hétvégén 7100 és 8100 forint a bejutási költség.

Megfizethető Budapesten túl

A főváros határait átlépve a megfizethető kategóriát erősíti a szigetszentmiklósi Oázis WellnessPark, ahol az uszoda, melegvizes ülőmedence és a szauna használatért csupán 1500 forintot kell fizetni fejenként.
A ráckevei Aqualandbe hétköznap a 6200 forintos "mini", 6700 forintos "mix" és a 7200 forintos "junior" családi jegyek közül választhatja ki mindenki a rájuk illőt. Hétvégén a családi belépők ára, 7000, 7500 és 8000 forintra módosul.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Hévízi wellness -30%!

Jöjjön júniusban most 30% kedvezménnyel Hévízre a Hotel Európa Fit****superior szállodába, ahol az extra kedvezményes árak mellett 8 beltéri és kültéri úszó-, élmény- és gyógymedence, kétszintes szaunavilág, félpanziós ellátás, változatos programkínálat várja Önt. Ne maradjon le erről az ajánlatról, amely a tökéletes pihenést kínálja most különleges áron! Az ajánlat visszavonásig érvényes.Megnézem