Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Éjszakai fürdőzés: belesünk a kulisszák mögé

2014. 10. 07. 17:33

Útitárs
Ha nem volna elég a nappali wellness, számos fürdővárosban van lehetőség éjszakai fürdőzésre is. Ábécérendbe szedtük, hol, milyen lehetőségek várják vidéken a mártózni vágyókat.
A bogácsi termálfürdőben minden pénteken és szombaton van lehetőség éjszakai fürdőzésre este 19:30-tól 22:30-ig, a belépő csupán 1200 forint. Bogácson több medencés rendezvényt is tartanak a hűvösebb időben is: október 11-én a Magyar Fürdőkultúra Napján éjszakai vizes party, október 25-én a "Szellemes éj" nevű program várja a vendégeket, az év utolsó napjainak egyikén pedig évbúcsúztató éjszakai fürdőzésen lehet részt venni.
A debreceni Aquaticumban október 11-én tartanak éjszakai fürdőzést 19 órától hajnali 1-ig. A nappali vendégek plusz 1000 forintért vehetnek részt a rendezvényen, akik pedig csak az éjszaka akarnak csobbanni, azoknak 1500 forintot kell kicsengetniük.
A demjéni fürdőben egészen hajnali kettőig lehet mártózni.
Gyopárosfürdőn is minden péntek és szombat este éjfélig fürdőzhetnek az "éjszakai baglyok", a fürdő weboldalán is felhívja rá a figyelmet, "nincs ennél romantikusabb élmény mai rohanó világunkban".
Gyulán szombatonként van lehetőség egy kis éji wellnessre, a késői óra ellenére a különböző élményszolgáltatásokat is igénybe lehet venni.
Éjszakai fürdőzés: belesünk a kulisszák mögé

Gyula
Harkányban szeptember 19 és december 19 között péntekenként lehet éjszaka csobbanni 20:00 és éjfél között.
A kisújszállási Kumánia fürdőben három alkalommal várják azokat, akik éjjel is a medencékben szeretnének átmelegedni. Október 12-én emellett a magyar fürdőkultúra kialakulásáról és a fürdőruha történelméről tartanak vetítést. November 1-jén tökfaragó verseny is lesz, akik pedig jelmezben jönnek, fél áron vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait. December 13-án retropartyval készülnek.
Éjszakai fürdőzés: belesünk a kulisszák mögé

Kisújszállás
A makói Hagymatikum a péntek estéket jelölte ki éjszakai fürdőzésre, a kapuk egészen éjfélig nyitva állnak a vendégek előtt. Ezeken az estéken a bel- és kültéri termálmedencék mellett a szaunák és az élménymedencék is rendelkezésre állnak, sőt még különleges aromájú szauna-felöntéseken is részt lehet venni.
A ráckevei Aqualandben a forró termálvízen kívül jéghideg koktélok, éjszakai fények és party hangulat várja minden szombat éjjel a fürdeni vágyókat.
Éjszakai fürdőzés: belesünk a kulisszák mögé

Ráckeve
Sárváron október 24-én lesz éjszakai csobbanás 1500 forintért. Egészen hajnali kettőig lehet majd mulatni, a hangulatért pedig Nagy Feró felel majd.
A szegedi Napfényfürdő Aquapolis szeptembertől egy kis nyarat próbál varázsolni az őszbe éjszakai programjaival. Péntekenként zenés éjszakai élményekkel, nyárias hangulatú szaunaszeánszokkal és koktélbárral várják a vendégeket.
Végül, de nem utolsó sorban a Zalakarosi Fürdő is megnyitja kapuit az éjszakai buli és fürdőzés szerelmeseinek. A vendégek a belső- és külső élménymedencéket, a szaunákat és a hozzájuk kapcsolódó pihenőtereket vehetik igénybe.
Termálfürdő.net
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...