Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Előzze meg a bajt, használja a gyógyvizek erejét

2017. 10. 16. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Egészség
A csodás őszi időszak és a lassanként nyugovóra térő természet számunkra is remek lehetőséget kínál, hogy feltöltődjünk, megpihenjünk egy kicsit a hétköznapi hajtás és rohanás után.
Tökéletes választást jelenthetnek egy kényeztető hétvégéhez a Danubius Hotels szállodái valamelyik hazai fürdővárosban. A színvonalas hotelekben nemcsak pihenhetünk, de sokat tehetünk egészségünkért is.
Nem véletlen, hogy az utóbbi években egyre nő az érdeklődés a gyógyszállodák nyújtotta lehetőségek, ezen belül is a medical wellness iránt. A gyógy-wellness kúrák nemcsak a gyógyulást illetve a balesetek, műtétek utáni felépülést segítik elő, hanem a betegségmegelőzésben is hatékonyak. A Danubius Hotels szállodáiban számos egészség és wellness kezelés várja a látogatókat, amely segít oldani a stresszt, pótolni a hiányzó energiát és támogatja a szervezetet abban, hogy könnyebben ellenálljon a környezeti hatásoknak.
Előzze meg a bajt, használja a gyógyvizek erejét
A nemzetközi hírű hazai wellness hotelekben és fürdőkomplexumokban több fronton is építhetjük testi és lelki egészségünk pilléreit. A spa és wellness kezelések fitten és frissen tartják a testet és kikapcsolódást jelentenek az idegrendszer számára. Érdemes igénybe venni az egyre több helyen rendelkezésre álló egészségfelmérést is, hiszen ebből kiderül, hogy egészségünk megőrzése érdekében mire kell a jövőben jobban odafigyelnünk. A fürdőkúrák mellett jótékonyan hatnak szervezetünkre a különféle gyógyvizes ivókúrák is, melyeket szakemberrel történő konzultáció után akár hosszú távon is alkalmazhatunk. A wellness-szállodákban rendelkezésre álló sportolási lehetőségek és fitt étrend nagyban hozzájárulnak, hogy egy-egy pihentető hétvége után fittebbnek és egészségesebbnek érezzük magunkat, ráadásul talán kedvet csinálnak az egészséges életmód hosszabb távú megtartásához is.
A medical wellness alapját természetesen a kiváló minőségű és változatos gyógyhatású hazai termálvizek adják. Magyarország gyógyvíz-nagyhatalmi vezető pozícióját már az ókori rómaiak is felismerték, a természeti kincs pedig azóta is nagyban hozzájárul a Kárpát-medence lakói és az idelátogató turisták egészségéhez és frissességéhez. A hazai termálvizek közül a legismertebb hatású a hévízi gyógyvíz, amely speciális összetételének köszönhetően kitűnően alkalmazható reumás megbetegedések és mozgásszervi betegségek kezelésére. A Danubius Hotels hévízi szállodáiban a tóban fürdőzést egyéb kúraelemekkel: masszázzsal, fizikoterápiával, wellness kezelésekkel, iszappakolásokkal egészítik ki, melyek következtében frissebbnek, kipihentebbnek érezzük magunkat, ráadásul az izmok ellazításával és az idegrendszer pihentetésével sokat tehetünk azért is, hogy a komolyabb betegségek hosszabb időre elkerüljenek.
Előzze meg a bajt, használja a gyógyvizek erejét
A fővárosban eltöltött weekendek programjából sosem hiányozhat Budapest világhírű történelmi fürdőinek felkeresése. Kikapcsolódáshoz is kitűnő lehetőséget kínál, de az egészség megőrzése szempontjából is remek választást jelent a margitszigeti gyógyvíz, amely mind fürdő-, mind ivókúra formájában rendkívül hatékony. A termálkincs, melynek jótékony hatásait a Danubius Health Spa Resort Margitsziget **** Superior falain belül vehetjük igénybe, 70°C-os hőmérsékleten tör elő a mélyből, a medencékbe pedig 34°C, 36°C és 40°C-os hőmérsékleten érkezik. A margitszigeti termálvíz a helyi wellness, spa kezelésekkel, masszázsokkal kiegészítve sikeres a mozgásszervi megbetegedések, izom- és bizonyos idegrendszeri bántalmak, valamint perifériás keringési zavarok kezelésében. A termálvízben való kikapcsolódás tökéletes lehetőséget nyújt a felgyülemlett feszültség levezetésére is.
Előzze meg a bajt, használja a gyógyvizek erejét
Az elmúlt évek alatt az egyik legkedveltebb hazai wellness-útcéllá nőtte ki magát Bük település és a hozzá tartozó Bükfürdő. Nem véletlenül, hiszen a büki gyógyvíz a maga kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos összetételével rendkívül alkalmas a mozgásszervi betegségek kezelésére. Magas szénsavtartalma miatt általános frissítő és keringésjavító hatása is van. A Danubius Health Spa Resort Bük **** wellness és gyógyászati részlegben a vendégek pihenése mellett nagy gondot fordítanak az egészségügyi kondíciók felmérésére és a betegségek megelőzésre is. A fürdőzésen és a spa kezeléseken túl igény szerint hosszú távú egészséges életmód programot is kidolgoznak, amelynek segítségével a pihentető hétvége után tapasztalt egyensúlyi állapot hosszú sokáig fenntartható.
Képek: Danubius Hotels
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Exluzív előnyári ajánlattal vár a Gotthard Therme Hotel & Conference****!

Szökjön el a nyári nyüzsgés előtt pár napra és foglalja le pihenését május 1. és június 23. közötti időszakra most akár 10+10% kedvezménnyel! Az 1.500 nm vízfelülettel rendelkező, pálmafákkal tarkított mediterrán termálfürdő, a korlátlan soft drink italcsomaggal kiegészített félpanziós ellátás és a hármashatár megannyi élményt, izgalmat tartogat. Foglaljon 20% kedvezménnyel még ma! Megnézem