Őszi alma, nemcsak megenni érdemes
Az őszi alma tele van vitaminnal, és ezt nemcsak úgy tudjuk kiaknázni, ha megesszük; a következőkben egy remek almás arcmaszkot ajánlunk a figyelmébe.
A keverékben található kevéske alma A, B és C-vitaminnal táplálja a bőrünket, miközben gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket. A méz az antibakteriális és antioxidáns tulajdonságai mellett, segít megtartani bőrünk nedvességtartalmát is. A nyugtató zabpehely visszaadja a bőr természetes rózsaszín árnyalatát. Ez a maszk a legtöbb bőrtípusnak ideális, de használat előtt teszteljük egy kisebb bőrfelületen, például karunk belső felén.
Hozzávalók:
¼ alma
1 teáskanál méz
1 evőkanál zabpehely
Elkészítés:
Hámozzuk meg és reszeljük finomra az almát, majd adjuk hozzá a többi összetevőt. Nyomkodjuk össze egy villával, hogy tömörödjön krém. Vigyük fel az almás maszkot a tiszta arcbőrre, relaxáljunk tíz percen keresztül, öblítsük le a krémet és kenjünk fel egy kis hidratálót.