Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Albertirsai Strandfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
 Az Albertirsai Strandfürdő 2024. május 31-től 2024. szeptember 8-ig várja a fürdőzőket.


A különösen szép ligetes, zöld környezetben található Albertirsai Strandfürdő májustól szeptember közepéig várja a fürdőzőket nyitott medencékkel és minősített gyógyvízzel.
Az Albertirsa Strandfürdő a Tiszába torkolló Gerje-Perje csatorna északi oldalán található. A fürdő kitűnő természeti adottságokkal és jó megközelítéssel rendelkezik, amely május elejétől egészen szeptember közepéig várja a feltöltődésre és gyógyulásra vágyó vendégeket.
A fürdőt Albertirsásáról egy szilárd burkolatú úton, a Gereje-patak hídján keresztül közelíthető meg. A terület Északról az M4-es főúttól mintegy 800 méterre található.

Hamisítatlan gyógyvíz

A fürdőbe két – 640 méter mélységű – kútból is érkezik hévíz, amely körülbelül 40 fokos. A jó hírű albertirsai termálvíz 1989 megkapta a gyógyvízminősítést, kivallóan alkalmazható mozgásszervi betegségek, műtétek kezelése utáni fájdalmak és nőgyógyászati panaszok enyhítésére.

Nyugalom és feltöltődés

A fürdő lankás, fás-ligetes parkja kifejezetten alkalmas kikapcsolódásra. A fákkal körülölet, zöld környezet megnyugtató hatást kölcsönöz a területnek. A fürdő környezetében található büfék és üzletek bőséges étel-ital-, strandcikk- és ajándéktárgy-választékot biztosítanak.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Albertirsai Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében