Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Aquapark Gino Paradise Bešeňová
A nyitás időpontja még nem ismert

Besenová (Besenyőfalu)
+421 917 998 844
Aquapark, Élményfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
Az utóbbi években végbemenő nagyszabású fejlesztéseinek köszönhetően a fürdő az egész családot változatos és magas színvonalú kikapcsolódással várja. Itt találhatóak az ország leghosszabb, legmagasabb vízi csúszdái, de a pihenést, gyógyulást keresők is jó helyen járnak a gazdag ásványi anyag tartalmú, barnás színű gyógyvízzel töltött medencékben. A víz jótékony hatással van a mozgásszervi, légzési és urológiai betegségek tüneteiknek enyhítésére és kozmetikai hatásai is jelentősek. 

A Gino Paradise termálvize mellett igazi fürdőkomplexum is. A számtalan belső és külső medencében különböző élményelemek, pezsgőfürdő, vízsugarak, buzgárok, masszírozók segítik a felüdülést. A külső részen további nyolc termálvizes medence található. A wellness és spa részleg számtalan szaunával, gőzfürdővel, inhalációs kamrával, Kneipp-kúrával várja a vendégeket. A kezelések után pedig lehetőség van üldögélni az Európában páratlan, 24 karátos aranyból készült kádban, amely Kleopátra egykori fürdőjének mintájára készült medence. 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Aquapark Gino Paradise Bešeňová aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében