Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Romantikus ajánlatokRomantikus ajánlatok További ajánlatok

Aquapark Gino Paradise Bešeňová

Szlovákia, 034 136 83 Besenová (Besenyőfalu), Park Bešeňová .
+421 44 4307 708
Aquapark, Élményfürdő, Termálfürdő, Uszoda

Árak és információk
Besenova (Besenyőfalva) termálfürdője, avagy új nevén Gino Paradise a Liptói régióban található, Ruzomberok (Rózsahegy) városától alig 12 km-re.
Az utóbbi években végbemenő nagyszabású fejlesztéseinek köszönhetően a fürdő az egész családot változatos és magas színvonalú kikapcsolódással várja. Itt találhatóak az ország leghosszabb, legmagasabb vízi csúszdái, de a pihenést, gyógyulást keresők is jó helyen járnak a gazdag ásványi anyag tartalmú, barnás színű gyógyvízzel töltött medencékben. A víz jótékony hatással van a mozgásszervi, légzési és urológiai betegségek tüneteiknek enyhítésére és kozmetikai hatásai is jelentősek. 

A Gino Paradise termálvize mellett igazi fürdőkomplexum is. A számtalan belső és külső medencében különböző élményelemek, pezsgőfürdő, vízsugarak, buzgárok, masszírozók segítik a felüdülést. A külső részen további nyolc termálvizes medence található. A wellness és spa részleg számtalan szaunával, gőzfürdővel, inhalációs kamrával, Kneipp-kúrával várja a vendégeket. A kezelések után pedig lehetőség van üldögélni az Európában páratlan, 24 karátos aranyból készült kádban, amely Kleopátra egykori fürdőjének mintájára készült medence. 


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá