Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Aquapark Tatralandia
Nyitva van

Liptovský Mikuláš (Liptószentmiklós)
+421 915 834644
Szauna program
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
A fürdőkomplexum Szlovákia, Csehország és Lengyelország legnagyobb, egész évben üzemelő vízi szórakoztató és szállodai központja. Mára Közép-Európa egyik legnagyobb vízi vidámparkja lett, amely nyáron és a síszezonban is várja a látogatókat.

A Tatralandia Aquaparkban különleges összetételű vizet találunk. A termálvízforrás mellett a víz részben az itt elterülő őstenger vizét is tartalmazza, a medencék vizét pedig valódi tengeri sóval egészítik ki. A hatalmas területen, rengeteg szórakoztató elemet és medencét magába foglaló élményfürdő több részből áll, a legnagyobb vonzerőt az egész évben működő hat csúszda jelenti, köztük a Tornadoval, amely Közép-Európa leghosszabb vízi örvényes tobogánja. A 101 méter hosszú, rafting élményt idéző száguldás mellett még 20 csúszda várja a látogatókat a fürdőben. A parkban 14 sós, termál és tiszta vízzel töltött medencét találunk, rengeteg érdekes, izgalmas vagy nyugtató élményelemmel fűszerezve. Kilenc medence egész éven át fogadja a fürdőzőket. A komplexum különlegessége a „Fehér Lagúna”, melynek vize szinte azonos a Jón-tenger vizével, vagy az „Óceán”, ahol a Tátrára nyíló kilátást élvezve relaxálhatunk , vagy akár a búvármedencében is merülhetünk egyet. A Wellness Centrumban megszámlálhatatlan kezelés, pakolás, masszázs közül válogathatnak a vendégek.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Aquapark Tatralandia aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében