Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Aquapark Tatralandia

Szaunaszeánsz
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Lipótszentmiklóson,  a magyar határtól körülbelül 150 kilométerre egy modern vízi paradicsom várja a vendégeket óriáscsúszdákkal, kalózmedencével, trópusi hangulattal és sós termálvízzel. 
A fürdőkomplexum Szlovákia, Csehország és Lengyelország legnagyobb, egész évben üzemelő vízi szórakoztató és szállodai központja. Mára Közép-Európa egyik legnagyobb vízi vidámparkja lett, amely nyáron és a síszezonban is várja a látogatókat.

A Tatralandia Aquaparkban különleges összetételű vizet találunk. A termálvízforrás mellett a víz részben az itt elterülő őstenger vizét is tartalmazza, a medencék vizét pedig valódi tengeri sóval egészítik ki. A hatalmas területen, rengeteg szórakoztató elemet és medencét magába foglaló élményfürdő több részből áll, a legnagyobb vonzerőt az egész évben működő hat csúszda jelenti, köztük a Tornadoval, amely Közép-Európa leghosszabb vízi örvényes tobogánja. A 101 méter hosszú, rafting élményt idéző száguldás mellett még 20 csúszda várja a látogatókat a fürdőben. A parkban 14 sós, termál és tiszta vízzel töltött medencét találunk, rengeteg érdekes, izgalmas vagy nyugtató élményelemmel fűszerezve. Kilenc medence egész éven át fogadja a fürdőzőket. A komplexum különlegessége a „Fehér Lagúna”, melynek vize szinte azonos a Jón-tenger vizével, vagy az „Óceán”, ahol a Tátrára nyíló kilátást élvezve relaxálhatunk , vagy akár a búvármedencében is merülhetünk egyet. A Wellness Centrumban megszámlálhatatlan kezelés, pakolás, masszázs közül válogathatnak a vendégek.


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-01-03
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá