Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Aquarena
Az Aquarena 2023. szeptember 3-án bezárja kapuit. Nyitás 2024. nyár

Aquapark, Élményfürdő
Árak és információk
 
Mogyoród csúszdaparkja, az Aquaréna nem mindennapi szórakozási lehetőségeket nyújt vendégeinek. 28 csúszdapálya, ugrómedence, lassú folyó és izgalmas szabadtéri programok biztosítják a strandolók kikapcsolódását.

A Mogyoródon található Aquaréna kitűnő kikapcsolódást, pihenést és szórakozást nyújt. Az élménypark nem csak Magyarországon, de Közép-Európában is egyedülálló. A csúszdapark 11 és fél hektáron terül el, nagy előnye, hogy vízi kalandok mellett szárazföldi élményeket is kínál.                 

Szolgáltatások

A fürdő számos egyedülálló szolgáltatást kínál. Másfél kilométer csúszda – föld fölött és föld alatt, kilenc medence 3500 méter vízfelületen, 28 különböző csúszdapálya 1,5 kilométernyi hosszú csúszdarendszerrel, élménymedence, jakuzzi, háromszintes ugrómedence, lassú úszató folyó áll a fürdőzők rendelkezésére.

Medencék

A gyermekmedencében az apróságok a nekik épített különleges medencében pancsolhatnak kedvükre. A Római birodalom pompáját idéző, üvegmozaikkal kirakott, kör alakú jacuzziban gyönyörködhetünk az őt körbeölelő oszlopsor látványában! A 3,5 méter mély medencébe 1-3 méter magas sziklaszirtekről ugorhatunk le. A vízesés, a sziklákon áthatoló és a víztől 1-1,5 méter magasan végződő csúszdák tovább fokozzák az élményt. A 700 négyzetméteres élménymedence sodrófolyosójában a víz sodrásával küzdhetünk meg, a pezsgőfürdő habjaiban vagy az esőerdő zuhatagában pedig fáradt izmainkat lazíthatjuk. 

Csúszdák 

Fekete lyuk: Száguldjunk őrült sebességgel, és élvezzük a meghökkentő vizuális effektusokat! A Fekete Lyuk nem véletlenül az aquapark egyik legnépszerűbb csúszdája. Kék barlang: A vízen átszűrődő napfény kékes derengéssel tölti be a hegy gyomrában rejtőző tavas barlangot, amelybe a Lassú Folyón ringatózva, egy sziklakanyonon keresztül jutunk el. Repülőszőnyeg: Pattanjunk fel a mesés szőnyegre, és próbáljuk ki a vízen, hogy milyen a levegő könnyedsége! Óriáskígyó: Bújjunk az 50 méter hosszú kígyó bőrébe, és hagyjuk, hogy a két összefonódó kígyó most Téged bűvöljön el! Lusta folyó: A 300 méter hosszú Lusta Folyó méltóságteljes sodrása a Vadvízi Folyó, a Rafting és a Fekete Lyuk csúszdákról érkező vendégeket ringatja tovább. Rafting: Hagyja, hogy a háborgó folyam elragadja, és “csónakon” érkezzen a Lusta Folyó nyugodt hullámai közé! Szabadesés: Ehhez nem kell mást tenni, csak bízza rá magát a gravitációra! Vakondcsúszdák: A 130 méter hosszú csúszdák a felszínről a föld alatti világon át az ismét a napfényben úszó medencébe repítenek. Menet közben még cápával és kalózzal is meg kell küzdeni. Vadvízi folyó: Próbálja ki csúszógumival, milyen is egy vadvízi folyó sodrása! Evickéljen ki a mindent elnyelő, örvényekkel teli öblökből, és érkezzen a Lusta Folyó csendes csordogálásába! Nagy csobbanás: 6 pályája 60 méter hosszan négy emelet mélységbe repít.

Szabadtéri élmények

A fürdőzés és csúszdázás mellett más izgalmas élményekben is részesülhetnek a látogatók. Röplabda, foci és tollaslabda pálya, interaktív játékok az Aquaréna munkatársainak szórakoztatásával, élménypark játékszerekkel és talpmasszázs várja a látogatókat. 
 

Nézzen körül a mogyoródi Aquarénában!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).

 

Az Aquarena medencéinek és csúszdáinak 360 fokos képei:
 

 

Tekintse meg az Aquarenáról készült videókat is!
Hova kiránduljunk a környéken?

Kedvező természeti adottságai miatt Mogyoród kiválóan alkalmas kisebb kirándulásokra, sétákra. A Somlyó-hegyen fekvő 326 méter magas Gyertyánoson a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó és kápolna rejlik. Érdemes felkeresni a helyi római katolikus templomot. Itt találjuk a Hungaroringet és a hangulatos Ring autósmozit is. Ha mi is száguldozásra vágyunk, irány akörnyék 2 gokartpályája. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aquarena aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében