Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Aquarena
Nyitva van

Aquapark, Élményfürdő
Árak és információk
 
Mogyoród csúszdaparkja, az Aquaréna nem mindennapi szórakozási lehetőségeket nyújt vendégeinek. 28 csúszdapálya, ugrómedence, lassú folyó és izgalmas szabadtéri programok biztosítják a strandolók kikapcsolódását.

A Mogyoródon található Aquaréna kitűnő kikapcsolódást, pihenést és szórakozást nyújt. Az élménypark nem csak Magyarországon, de Közép-Európában is egyedülálló. A csúszdapark 11 és fél hektáron terül el, nagy előnye, hogy vízi kalandok mellett szárazföldi élményeket is kínál.                 

Szolgáltatások

A fürdő számos egyedülálló szolgáltatást kínál. Másfél kilométer csúszda – föld fölött és föld alatt, kilenc medence 3500 méter vízfelületen, 28 különböző csúszdapálya 1,5 kilométernyi hosszú csúszdarendszerrel, élménymedence, jakuzzi, háromszintes ugrómedence, lassú úszató folyó áll a fürdőzők rendelkezésére.

Medencék

A gyermekmedencében az apróságok a nekik épített különleges medencében pancsolhatnak kedvükre. A Római birodalom pompáját idéző, üvegmozaikkal kirakott, kör alakú jacuzziban gyönyörködhetünk az őt körbeölelő oszlopsor látványában! A 3,5 méter mély medencébe 1-3 méter magas sziklaszirtekről ugorhatunk le. A vízesés, a sziklákon áthatoló és a víztől 1-1,5 méter magasan végződő csúszdák tovább fokozzák az élményt. A 700 négyzetméteres élménymedence sodrófolyosójában a víz sodrásával küzdhetünk meg, a pezsgőfürdő habjaiban vagy az esőerdő zuhatagában pedig fáradt izmainkat lazíthatjuk. 

Csúszdák 

Fekete lyuk: Száguldjunk őrült sebességgel, és élvezzük a meghökkentő vizuális effektusokat! A Fekete Lyuk nem véletlenül az aquapark egyik legnépszerűbb csúszdája. Kék barlang: A vízen átszűrődő napfény kékes derengéssel tölti be a hegy gyomrában rejtőző tavas barlangot, amelybe a Lassú Folyón ringatózva, egy sziklakanyonon keresztül jutunk el. Repülőszőnyeg: Pattanjunk fel a mesés szőnyegre, és próbáljuk ki a vízen, hogy milyen a levegő könnyedsége! Óriáskígyó: Bújjunk az 50 méter hosszú kígyó bőrébe, és hagyjuk, hogy a két összefonódó kígyó most Téged bűvöljön el! Lusta folyó: A 300 méter hosszú Lusta Folyó méltóságteljes sodrása a Vadvízi Folyó, a Rafting és a Fekete Lyuk csúszdákról érkező vendégeket ringatja tovább. Rafting: Hagyja, hogy a háborgó folyam elragadja, és “csónakon” érkezzen a Lusta Folyó nyugodt hullámai közé! Szabadesés: Ehhez nem kell mást tenni, csak bízza rá magát a gravitációra! Vakondcsúszdák: A 130 méter hosszú csúszdák a felszínről a föld alatti világon át az ismét a napfényben úszó medencébe repítenek. Menet közben még cápával és kalózzal is meg kell küzdeni. Vadvízi folyó: Próbálja ki csúszógumival, milyen is egy vadvízi folyó sodrása! Evickéljen ki a mindent elnyelő, örvényekkel teli öblökből, és érkezzen a Lusta Folyó csendes csordogálásába! Nagy csobbanás: 6 pályája 60 méter hosszan négy emelet mélységbe repít.

Szabadtéri élmények

A fürdőzés és csúszdázás mellett más izgalmas élményekben is részesülhetnek a látogatók. Röplabda, foci és tollaslabda pálya, interaktív játékok az Aquaréna munkatársainak szórakoztatásával, élménypark játékszerekkel és talpmasszázs várja a látogatókat. 
 

Nézzen körül a mogyoródi Aquarénában!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).

 

Az Aquarena medencéinek és csúszdáinak 360 fokos képei:
 

 

Tekintse meg az Aquarenáról készült videókat is!
Hova kiránduljunk a környéken?

Kedvező természeti adottságai miatt Mogyoród kiválóan alkalmas kisebb kirándulásokra, sétákra. A Somlyó-hegyen fekvő 326 méter magas Gyertyánoson a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó és kápolna rejlik. Érdemes felkeresni a helyi római katolikus templomot. Itt találjuk a Hungaroringet és a hangulatos Ring autósmozit is. Ha mi is száguldozásra vágyunk, irány akörnyék 2 gokartpályája. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aquarena aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében