Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Aranykor Wellness és Termálfürdő

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Ballószögön

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
A ballószögi Aranykor Wellness és Termálfürdő kiváló választás azok számára, akik nyugodt, kellemes körülmények között szeretnének pihenni, fürdőzni, szaunázni.
Kecskeméttől mintegy 8 kilométerre található fürdő 2005. január 5-én nyitotta meg kapuit vendégei számára. A fürdő rendkívül igényes és mediterrán kialakítású, egy igazi nyugalom sziget. A belépőjegy árában foglaltatik a teniszpálya, a pihenőágyak, a medencék, a gőzkabin és a szaunák használata. 
A fedett fürdő részben egy 32-34 fokos nagy termálmedence, egy 36-38 fokos kis ülőmedence, gőzkabin és szauna áll a vendégek rendelkezésére. Az 5 hektáros parkban egy 366 m2-es élménymedence található, amiben egy 3 méter mély merülő rész, barlang fürdő, vízesés, vadvíz és gyermekpancsoló helyezkedik el. A parkban van még teniszpálya, rönk szauna, halastó, egy domb vízeséssel és egy borospince is.
A felszínre érő termálvíz hőfoka 38 fok, mely jótékony hatást gyakorol az ízületi (reumatikus) és nőgyógyászati panaszokra.

Szállások a fürdő közelében