Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Aranykor Wellness és Termálfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A ballószögi Aranykor Wellness és Termálfürdő kiváló választás azok számára, akik nyugodt, kellemes körülmények között szeretnének pihenni, fürdőzni, szaunázni.

Kecskeméttől mintegy 8 kilométerre található fürdő rendkívül igényes és mediterrán kialakítású, egy igazi nyugalom sziget. A belépőjegy árában foglaltatik a teniszpálya, a pihenőágyak, a medencék, a gőzkabin és a szaunák használata és a minden hétvégén megrendezésre kerülő szaunaszeánszokon való részvétel.. 

Szaunaprogramok és éjszakai fürdőzés

Szombatonként 14:00 - 17:00-ig és 17:30 - 20:30-ig változatos kényeztető szaunaprogramokat tart Csabi-csokis szauna-manó és/vagy Czuczai Laci szaunamester. Háromhetente szombatonként 21.10 - 01.10-ig naturista-est keretén belül Csabi-csokis szauna-manó és Czuczai Laci szintén kényeztető szaunaprogramokkal várja vendégeinket. A naturista esten bármely korosztály részt vehet. Minden pénteken éjszakai fürdőzésen vehetünk részt. 

Strand és wellness részleg

A fedett fürdő részben egy 32-34 fokos nagy termálmedence 3-4 elemmel, egy 36-38 fokos kis ülőmedence, gőzkabin és szauna áll a vendégek rendelkezésére. Az 5 hektáros parkban egy 366 m2-es élménymedence található, amiben egy 3 méter mély merülő rész, barlang fürdő, vízesés, vadvíz és gyermekpancsoló helyezkedik el. Közkedvelt program a minden szerdán és vasárnap délelőtt megtartott bébiúszás. A parkban van még teniszpálya, rönk szauna, halastó, egy domb vízeséssel és egy borospince is.
A felszínre érő termálvíz hőfoka 38 fok, mely jótékony hatást gyakorol az ízületi (reumatikus) és nőgyógyászati panaszokra.
 

Tekintse meg az Aranykor Wellness és Termálfürdőről készült videókat!


Hova kiránduljunk a környéken?

Ballószög község Bács-Kiskun megyében, Kecskeméttől 10 km-re délnyugatra, a Kiskunsági Homokhátságon található. A közeli Kecskemét legszebb látnivalói közé tartozik a Cifrapalota épülete 1983 óta szolgál múzeumi célokat. Állandó kiállításon mutatják be a képzőművészeti gyűjtemény legjelentősebb darabjait, és a Duna-Tisza köze legszebb avar kori leleteit, köztük a kunbábonyi fejedelmi sír kincseit. A Városháza harangja minden egész órakor többek között Kodály Zoltán Háry-szvitjét játssza el, valamint a Kecskemét is kiállítja kezdetű népdalt, míg három alkalommal hosszabb játékkal örvendezteti meg a turistákat. A Tudomány és Művészetek háza a zsinagógában található, itt őrzik Michelangelo 15 szobrának hiteles gipszmását. Az 1774 és 1806 között épült templom az Alföld legnagyobb copf-stílusban épült székesegyháza. Kecskeméten nagy hagyománya van a barackpálinka főzésnek, melynek egy kiállítással és gyárlátogatási élménnyel állít emléket a Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra. Szinte egész évben- ingyenesen- látogatható a város északnyugati részén, 62 hektáron elterülő, páratlan szépségű, 25 éves Kecskeméti Arborétum. 14 tanösvényen sétálva több mint 1000 féle növényt csodálhatunk meg, s a terület állatfajokban is egyre gazdagabb. A város programjairól itt olvashatunk részletesebben. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Aranykor Wellness és Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében