Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Borostyán Camping és Strandfürdő
Tervezett nyitás: 2023. június

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


Mezőkovácsháza fürdője, a nyári szezonban nyitva tartó Borostyán Camping és Strandfürdő kitűnően kielégíti a sportolásra és kikapcsolódásra vágyó vendégek igényeit.
A fürdő több mint 1000 négyezetméteren, zöld környezetben helyezkedik el. A strandon egy feszített víztükrű úszó- és minősített gyógymedence, valamint röplabda pálya, homokos foci pálya várja a vendégeket. A fürdő területén büfé, szomszédságában egy étterem is található.

Gyógyvíz

A helyi gyógyvíz hőmérséklete a környéken egyedülállóan magas, 72 fokos. A gyógymedencékben található víz pedig 38 fokos. A fürdőt tápláló termálvíz magas ásványianyag tartalmú, nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos, jodidos, fluoridos, szulfidos ásványvíznek minősül, magas metabórsav és metakovasav tartalommal.
A fürdő gyógyvize főként mozgásszervi betegségek, nőgyógyászati panaszok kezelésében javasolt, valamint kiváló stresszoldó hatása is van.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Borostyán Camping és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében