Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Brigetio Gyógyfürdő Komárom
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információkA Brigetio Gyógyfürdő Komárom kulturált fürdőzési, szórakozási, gyógyulási lehetőséget kínál minden korosztály számára. A gyógyfürdő, a fedett uszoda és a szaunák egész évben, a strand pedig a nyári hónapokban várja a vendégeket.


Medencék

A fürdő beltéri részében három medence és egy pezsgőfürdő található. A gyógyfürdőben az OEP által finanszírozott kezelések szolgálják a gyógyulni vágyó vendégek igényeit. A beltéri gyógymedencébe a mozgássérült vendégek vízbe jutását ülőlift segíti. Ezen kívül még egy úszómedence és egy tanmedence található itt. 
A strandon kültéri csúszdás élménymedence, úszómedence és élményelemek teli gyermekmedencék állnak a vendégek rendelkezésére. A két szabadtéri gyógymedence egész évben látogatható. Az egyik gyógymedence 36-38 °C, a másik 30-33°C gyógyvízzel várja a vendégeket. A gyerekek számára egy játszótér is biztosított, ahol különböző csúszdák, mászókák, faházak közül lehet választani.  A strandon ezek mellett strandröplabda-, kosárlabda- és lábteniszpálya is található, és gyakran rendeznek a fürdőben sport és szórakoztató programokat.

Szaunák 

A magas hőfokok szerelmeseit két finn szauna és egy rönkszauna várja. A szauna-kert kialakításakor a természetes anyagok – a fa, a kő és a cserép – használatát tartották szem előtt. A kertben dézsás merülő, vödrös zuhany, valamint egy napozótér teszi teljessé a szaunázás élményét. A római kori hangulatot idéző belső térben két finn szauna, egy gőzszauna, egy Kneipp taposó, valamint egy sószoba is kialakításra került. A sószoba a szauna világon kívül helyezkedik el. Hetente többször tartanak szaunaszeánszokat és havi rendszerességgel éjszakai fürdőzést, ilyenkor a szaunák meghosszabbított nyitva tartással üzemelnek. Heti két napon – kedd és vasárnap – a szaunavilág kizárólag  fürdőruhamentesen vehető igénybe!

Gyógyvíz

A  helyi termálvíz már 1967-ben megkapta a gyógyvíz minősítést, és akkoriban vezették be a város hideg vizes strandjára is. A fürdő természetesen azóta rengeteget fejlődött, ám világhírű termálvize a régi. A gyógyvíz az alábbi betegségek kezelésére alkalmazható hatásosan: degeneratív gerinc és izületi betegségek, baleseti ortopédiai, traumatológiai, idegsebészeti műtétek rehabilitációja (porckorongsérv műtét utáni állapot, balesetek után kialakult mozgásszervi elváltozások), gyulladásos reumatológiai betegségek nem akut szakaszában. 

Járja be a komáromi Brigetio Gyógyfürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

Nézze meg a szabadtéri medencéket, melyek közül a 2 gyógymedence télen is várja a fürdőzni vágyókat!


A szaunák: Tekintse meg a fedett medencéket is! 

Nézze meg a Brigetio fürdőről készült drónvideókat is!Hova kiránduljunk a környéken?

Komárom határváros a Duna partján. A Monostori erőd - Közép-Európa legnagyobb újkori erődje - 1850 és 1871 között épült. Az UNESCO Világörökségi Várományosi Listáján szereplő, klasszicista stílusú hadtörténeti műemlék lenyűgöző látványt nyújt hatalmas, precízen faragott kövekből épített falaival, a védműveket borító 3-4 méter vastag földtakarójával és több kilométer hosszú földalatti folyosórendszerével (kazamata-hálózatával). Az Igmándi Erődben, a komáromi erődrendszer legfiatalabb és legdélibb tagjában állandó kiállításokkal várják a látogatókat márciustól novemberig. A Szabadság tér története Komárom város történetével szorosan összefügg. A Városháza alagsorában kapott helyet Dr. Juba Ferenc magyar tengerészettörténeti gyűjteménye. A Magyar kereskedelmi- és haditengerészet történeti kiállítást is megtekinthetjük, a múzeum bejáratának két oldalán felállított két horgony az első magyar Duna-tengerjáró hajónak, a Budapestnek és a Szegednek az emlékét őrzi. A komáromi Klapka György Múzeum kiállításán a brigetioi ásatások freskó- és tárgyi leletei, valamint az 1998 nyarán talált szarkofágok láthatók. Különlegesség még a Komáromi Lovas Színház, ami büszke arra, hogy örökre beírta nevét a magyar színháztörténelembe.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Brigetio Gyógyfürdő Komárom aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében