Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Budaörsi Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand
Nyitva van

Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk
Nyitás: 2021. május 3.
- A szolgáltatásokat igénybe vehetik védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink, valamint versenyengedéllyel rendelkező sportolók.
- Nyitvatartás nem változott: hétfőtől péntekig 6-21-ig, hétvégén és ünnepnapokon 8-20-ig várják a Vendégeket
- Első körben a medenceteret nyitják meg
- Meglévő bérleteket 6 hónappal hosszabbítják meg, az eredeti lejárati dátumhoz képest.
- Bérletek érvényességi ideje visszaáll a régi rendre, 10 alkalmas bérletek 3 hónapig, 30 alkalmas bérletek 6 hónapig lesznek érvényesek.
- Ismét lehetőségetek lesz 10% kedvezménnyel új úszó és wellness bérlet vásárlására, amennyiben nem kérik a meglévő bérletetek hosszabbítását. Ebben az esetben a régi bérlet alkalmai sem vesznek el, az új lejártáig felhasználhatóak.
- Aquafitness szolgáltatás előreláthatóan május 10-től indul újra, mely védettségi igazolvánnyal látogatható. 
- Senior torna előreláthatóan szintén május 10-től indul újra, a foglalkozáson védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. 
- A létesítményben a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára a maszkhasználat nem kötelező, azonban továbbra is ajánlott.
- A benti öltözők és zuhanyzók az előírt távolságtartással használhatóak!
- Kérjük, medencehasználat előtt mindenképpen használjatok előzuhanyt!
- Kérünk mindenkit, hogy a 1.5 m-es védőtávolságra, a kézfertőtlenítésre vonatkozó szabályok betartására fokozottan figyeljen.
- A befogadott vendégek számát a hatósági előírásoknak megfelelően korlátozzuk. Amennyiben az eléri a maximális létszámot, beléptetés csak akkor lehetséges, ha a bent lévő vendégek közül távoznak.
A Budaörsi Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand korszerű létesítményében tanuló- és versenymedence is található. A feltöltődni vágyók pedig nyáron a strandrészen, télen pedig a wellness részlegben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait.

A budaörsi sportlétesítmény 2010-ben nyitotta meg kapuit. A komplexum mind a sportolásra, mind a wellnessre vágyó vendégek igényeit kielégíti. Ugyanakkor lehetőséget ad a környékbeli gyerekeknek az úszás elsajátítására, a 25 méteres medencében időnként versenyeket is rendeznek.

Úszómedence

A versenymedence tíz sávval rendelkezik, a kezdők pedig egy 16 méteres medencében tanulhatnak. Az úszásoktatás alatt a tanmedencét csak a foglalkozás résztvevői vehetik igénybe. Az épület és a medencetér egyaránt teljesen akadálymentesített, speciális kialakítású öltözővel és beemelő szerkezettel. 

Wellness részleg

A wellness részlegben jakuzzi, szaunák és gőzkabin is található. A pezsgőfürdő frissítő hatását egyszerre tíz ember is élvezheti. A részlegben továbbá két nyolc személyes szauna és hűsítő dézsafürdő áll a fürdőzők rendelkezésére. Az egyre népszerűbb sószaunába sótéglákat építenek be, így a meleg miatt képződő vízgőznek köszönhetően együtt élvezhetjük a szauna és a só jótékony hatásait.

Strand

A szabadtéri részen egy 33 méteres úszómedence és egy élményelemekkel megspékelt gyermekmedence várja a strandolókat. A strandon pihenőágyak szolgálják a napozók kényelmét. Az aktív mozgásra vágyók igényeit a frissen felújított, homokos röplabda pálya elégíti ki. A külső részen továbbá egy magas színvonalú büfé is várja a vendégeket.
 

Nézzen körül a budaörsi városi uszodában!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

A szabadtéri medencék (úszómedence és gyerekmedence) 360 fokos képe:
 

Hova kiránduljunk a környéken?

Budaörs kedvelt kirándulóhelye a Kőhegy, amely vallási emlékhely Budaörs több vallási eseménye és építménye kapcsolódik: Passió-játékok, Kőhegyi kápolna (Mária kápolna vagy Wendler kápolna), Kereszt és Szentháromság szobor. A Kőhegy tetejéről szép kilátás nyílik Budaörsre és a környező szépen megmunkált telkekre. A Kálvária domb szabályos alakú gejzirkúp. A domb alján kis kápolna volt, melyet 1817-ben Kreis Jakab építtetett. Innen indult az út a hegytetőn álló feszületig. Ennek alapja barokk stílusú. A stációk fülkéiben egy-egy relief volt elhelyezve. A Budaörsi út 47. sz. épülete a Bleyer Jakab Helytörténeti Gyűjtemény. Öt egymáshoz fűződő kisebb-nagyobb szobájában hajdan jómódú gazdapolgár-család lakott. A kiállítás az 1946-os elűzetéssel szétvert gazdapolgári életmódot kívánja bemutatni.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Budaörsi Városi Uszoda, Sportcsarnok és Strand aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében