Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók Gyermekbarát ajánlatokGyermekbarát ajánlatok További ajánlatok

Celldömölki Vulkánfürdő

Magyarország, 9500 Celldömölk, Sport utca 8.
+36 95 525 070
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő

Árak és információk
A Celldömölki Vulkánfürdő kül- és beltéri medencékkel, gyógyhatású termálvízzel, wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a vendégeket.
 
A 2005 nyarán megnyitott Vulkánfürdő a kicsiktől az idősekig minden korosztály kikakapcsolódásáról, pihenéséről gondoskodik. Az egész évben nyitva tartó fedett részen egy hatsávos, 25 méteres úszómedence, egy termálmedence, egy ülőpados, kiúszós medence, egy termálvízzel töltött jakuzzi és egy tanmedence vehető igénybe.
A nyári szezonban megnyíló strandon egy kültéri kisgyermek-pancsoló, egy élménymedence (örvény, buzgár, nyak-, hát- és derékmasszázs), valamint egy látványszökőkutakkal felszerelt strandmedence és egy kültéri gyermek-csúszdamedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A sportolni vágyókat pedig egy strandröplabda és egy kézilabdapálya várja. A komplexumban többféle wellness szolgáltatás: szauna, gőzkabin, masszázs, szolárium, fodrászat, kozmetika, manikűr biztosítja a vendégek kikapcsolódását, szépülését. A strandon büfé és kerékpárkölcsönző is található. 

Gyógyvíz

A fürdőt ellátó kút gyógyvízét 2007 őszén „Celli Vulkán Gyógyvíz” néven törzskönyvezték. A magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok gyógyítására.


Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá