Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók

Csokonyavisonta Gyógy- és Strandfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

2022.december 16-tól újra várja vendégeit a csokonyavisontai fürdő, ezentúl Csokonya Thermal néven. Egyelőre csak a belső két medence, a szauna, masszázs szolgáltatások érthetőek el és újra lesz gyógyászati kezelés is.

A fürdő minden héten csütörtöktől vasárnapig lesz nyitva 10:00 - 19:00 között.

A belépő ára is változik, a felnőtt napijegy 1.990 Ft-ról 2.490 Ft-ra, de mostantól nem kell fizetni pluszban a szauna használatáért, ami eddig 500 Ft volt.
A korábban megváltott bérletek mostantól újra indulnak és tekintettel arra, hogy a nyitás részleges és nem minden szolgáltatás elérhető a lejárati időszakot meghosszabbítjuk + 25%-kal!
Teljes nyitás: 2023. május

 

A Csokonyavisonta Gyógy- és Strandfürdő egész évben várja a látogatókat. A fürdő és strand gyermek és felnőtt vendégek részére is kitűnő kikapcsolódási lehetőséget biztosít.
A fürdő lombos fái, virágai, árnyas terei nagyon alkalmasak pihenésre és kikapcsolódásra. A komplexumban található szabadtéri medencék és a gyógyfürdő rész egész évben nyitva áll.

Gyógyfürdő

A gyógyfürdőbe háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval az egész országból érkezhetnek látogatók. Beutaló hiányában a fürdő szakorvosa is javasolhatja a kezeléseket, amelyeket az orvosi vizsgálatot követően azonnal igénybe lehet venni. A környezet barátságos, pihenésre, gyógyulásra kifejezetten alkalmas. A fürdő további erőssége, hogy egész területe akadálymentesített.
Gyógyvize jól alkalmazható mozgásszervi megbetegedések és elfajulásos gerincbántalmak, idült nőgyógyászati problémák és gyulladásos betegségek kezelésében.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Csokonyavisonta Gyógy- és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében