Csokonyavisonta Gyógy- és Strandfürdő

Éjszakai fürdőzés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Csokonyavisontán

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
A Csokonyavisonta Gyógy- és Strandfürdő 2020.05.23-tól újból fogad vendégeket 09:00-20:00 óráig
Az érvényben lévő hatósági előírások betartásával a következő szabadtéri medencék üzemelnek gyógyvízzel: élménymedence, gyermekmedence (70-100 cm), tanmedence (100 cm), uszoda (60-120 cm vízmélységgel) temperált vizű családi medenceként üzemel a korlátozási időszakban.
Jegyárak: felnőtt: 1 500 Ft/fő (14 éve felett egységesen)
gyermek: 800 Ft /fő (5-14 év között)
délutáni: 1 000 Ft /fő (17-20 óra között)


 
A Csokonyavisonta Gyógy- és Strandfürdő egész évben várja a látogatókat. A fürdő és strand gyermek és felnőtt vendégek részére is kitűnő kikapcsolódási lehetőséget biztosít.
A fürdő lombos fái, virágai, árnyas terei nagyon alkalmasak pihenésre és kikapcsolódásra. A komplexumban található szabadtéri medencék és a gyógyfürdő rész egész évben nyitva áll.

Gyógyfürdő

A gyógyfürdőbe háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval az egész országból érkezhetnek látogatók. Beutaló hiányában a fürdő szakorvosa is javasolhatja a kezeléseket, amelyeket az orvosi vizsgálatot követően azonnal igénybe lehet venni. A környezet barátságos, pihenésre, gyógyulásra kifejezetten alkalmas. A fürdő további erőssége, hogy egész területe akadálymentesített.
Gyógyvize jól alkalmazható mozgásszervi megbetegedések és elfajulásos gerincbántalmak, idült nőgyógyászati problémák és gyulladásos betegségek kezelésében.

Szállások a fürdő közelében