Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A szezonális medencék nyitása: 2023. június 2.


A megújult Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda 420 négyzetméteres élménymedencével és új gyógyászati részleggel várja a fürdőzőket, strandolókat.

Megújult fürdő

Csongrád megye egyik legszebb fekvésű, családias hangulatú fürdője a Csongrádi Gyógyfürdő és uszoda, amely a városközpontban, árnyas fák ölelésében terül el. 2015 végén adták át az egymilliárd forintból felújított fürdőt. Az épületeket renoválták, új gyógyászati részleget alakítottak ki, 420 négyzetméteres élménymedence épült és fedett lett a tanmedence. A komplexum új, impozáns, fedett épületében három medence közül választhatnak a vendégek, amelyből kettő az év minden szakában gyógyvízzel üzemel, kültéren az 50 m-es úszómedence, gyermekpancsoló várja vendégeit.
A fürdő fedett részében a medencéken kívül büfé, szolárium, valamint finn szauna és infraszauna, só szoba és aromakabin is szolgálja a vendégek kényelmét.Tágasabbak lettek az öltözők, a gyógyászati kezelőhelyiségek, de játszóházzal is bővült a fürdő, amelynek az akadálymentesítését is megvalósították. A gyógyászati részleg komplett fizioterápiás kezelést kínál a gyógyulni vágyóknak.
Fürdő a kültéri élményelemekkel gazdagodott, új csúszda és játszótér várja a legkisebb fürdővendégeket. A megújulás mellett a termálfürdő megőrizte a jellegzetességeit is: a régi nyári bejáratot és a gólyás csempemozaikot. A fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik: kültéri óriás sakk, lengőteke, anakonda csúszda, játszótér, valamint a kicsik örömére egy minden igényt kielégítő játszóház.

 

Járja be a Csongrádi Gyógyfürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

Nézze meg a beltéri medencéket!
Tekintse meg a játszóházat, ahol minden gyerek jól érezheti magát!


Szauna:


Szabadtéri strandmedencék és az úszómedence:
 

Nézze meg a Csongrádi Gyógyfürdőről készült videókat is!Hova kiránduljunk a környéken?

Csongrád a Tisza jobb partján, a Körös torkolata (Körös-torok) alatt fekszik.  A házgyári emeletes épületek között szinte mementóként hat a városközpont tőszomszédságában meghagyott kis parasztház, amely a maga egyszerűségében őrzi a népi építészet és életmód kis darabkáját. A 18. századi nádtetős, vályogfalú ház hiteles környezetben mutatja be a város népművészeti értékeit. A Somogyi utcán haladva érünk el az angol romantika stílusában tervezett, saroktornyos Fekete házhoz, mely évtizedek óta a Móra Ferenc Múzeum történeti osztályának kiállítóhelye, illetve rendszeresen időszakos kiállítások otthona. Csongrád egykori központja a Belsőváros, más néven a csongrádi Óváros az Alföld egyetlen település méretű népi műemlékegyüttese, ellentétben az újabb városrészekkel zegzugos, bonyolult útrendszerrel bír.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében