Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A megújult Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda 420 négyzetméteres élménymedencével és új gyógyászati részleggel várja a fürdőzőket, strandolókat.

Megújult fürdő

Csongrád megye egyik legszebb fekvésű, családias hangulatú fürdője a Csongrádi Gyógyfürdő és uszoda, amely a városközpontban, árnyas fák ölelésében terül el. 2015 végén adták át az egymilliárd forintból felújított fürdőt. Az épületeket renoválták, új gyógyászati részleget alakítottak ki, 420 négyzetméteres élménymedence épült és fedett lett a tanmedence. A komplexum új, impozáns, fedett épületében három medence közül választhatnak a vendégek, amelyből kettő az év minden szakában gyógyvízzel üzemel, kültéren az 50 m-es úszómedence, gyermekpancsoló várja vendégeit.
A fürdő fedett részében a medencéken kívül büfé, szolárium, valamint finn szauna és infraszauna, só szoba és aromakabin is szolgálja a vendégek kényelmét.Tágasabbak lettek az öltözők, a gyógyászati kezelőhelyiségek, de játszóházzal is bővült a fürdő, amelynek az akadálymentesítését is megvalósították. A gyógyászati részleg komplett fizioterápiás kezelést kínál a gyógyulni vágyóknak.
Fürdő a kültéri élményelemekkel gazdagodott, új csúszda és játszótér várja a legkisebb fürdővendégeket. A megújulás mellett a termálfürdő megőrizte a jellegzetességeit is: a régi nyári bejáratot és a gólyás csempemozaikot. A fürdőzés, napozás örömein kívül sokféle sportolási, szabadidő eltöltési lehetőség is kínálkozik: kültéri óriás sakk, lengőteke, anakonda csúszda, játszótér, valamint a kicsik örömére egy minden igényt kielégítő játszóház.

 

Járja be a Csongrádi Gyógyfürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

Nézze meg a beltéri medencéket!
Tekintse meg a játszóházat, ahol minden gyerek jól érezheti magát!


Szauna:


Szabadtéri strandmedencék és az úszómedence:
 

Nézze meg a Csongrádi Gyógyfürdőről készült videókat is!Hova kiránduljunk a környéken?

Csongrád a Tisza jobb partján, a Körös torkolata (Körös-torok) alatt fekszik.  A házgyári emeletes épületek között szinte mementóként hat a városközpont tőszomszédságában meghagyott kis parasztház, amely a maga egyszerűségében őrzi a népi építészet és életmód kis darabkáját. A 18. századi nádtetős, vályogfalú ház hiteles környezetben mutatja be a város népművészeti értékeit. A Somogyi utcán haladva érünk el az angol romantika stílusában tervezett, saroktornyos Fekete házhoz, mely évtizedek óta a Móra Ferenc Múzeum történeti osztályának kiállítóhelye, illetve rendszeresen időszakos kiállítások otthona. Csongrád egykori központja a Belsőváros, más néven a csongrádi Óváros az Alföld egyetlen település méretű népi műemlékegyüttese, ellentétben az újabb városrészekkel zegzugos, bonyolult útrendszerrel bír.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében