Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Csornai Termálfürdő és Kemping
A Csornai termálfürdő jelenleg felújítás alatt áll, a 2023-as szezonban ZÁRVA tart.

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A Csornai termálfürdő jelenleg felújítás alatt áll, a 2023-as szezonban ZÁRVA tart.


A Csornai Termálfürdő és Kemping a nyári hónapokban várja vendégeket. A fürdő és strand gyógyvize számos betegség kezelésére alkalmas.
Csorna kitűnő fürdőzési lehetőségeket rejt magában, a vidék a Fertő-Hanság Nemzeti Park és a Rába folyó közelsége miatt is nagyon közkedvelt. A környéken való kirándulást összeköthetjük egy frissítő csobbanással a csornai strandfürdőben.

Szolgáltatások

A szezonálisan nyitva tartó fürdőben négy termálmedence, egy strandmedence és egy tanmedence várja a sportolni és pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket. A természetes környezetben található strand napozásra, hűsölésre is kiválóan alkalmas. A fürdő környezetében több szálláslehetőség is található.

Gyógyhatású víz

A fürdő termálvize nemcsak a hazai, de a külföldi vendégek körében is nagyon népszerű. A gyógyvíz egyedi összetételének köszönhetően – magas só, nátriumot és káliumot tartalma miatt – különböző mozgásszervi, nőgyógyászati és légzőszervi betegségek, valamint gyomorfekély, epebántalmak, bélműködési zavarok és pikkelysömör gyógyítására is alkalmazható.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Csornai Termálfürdő és Kemping aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében