Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Csornai Termálfürdő
2024.06.01

Diadém Csornai Termálfürdő

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A Diadém Csornai Termálfürdő várható nyitása 2024. június 1. 


A Csornai Termálfürdő és Kemping a nyári hónapokban várja vendégeket. A fürdő és strand gyógyvize számos betegség kezelésére alkalmas.
Csorna kitűnő fürdőzési lehetőségeket rejt magában, a vidék a Fertő-Hanság Nemzeti Park és a Rába folyó közelsége miatt is nagyon közkedvelt. A környéken való kirándulást összeköthetjük egy frissítő csobbanással a csornai strandfürdőben.

Szolgáltatások

A szezonálisan nyitva tartó fürdőben négy termálmedence, egy strandmedence és egy tanmedence várja a sportolni és pihenni, gyógyulni vágyó vendégeket. A természetes környezetben található strand napozásra, hűsölésre is kiválóan alkalmas. A fürdő környezetében több szálláslehetőség is található.

Gyógyhatású víz

A fürdő termálvize nemcsak a hazai, de a külföldi vendégek körében is nagyon népszerű. A gyógyvíz egyedi összetételének köszönhetően – magas só, nátriumot és káliumot tartalma miatt – különböző mozgásszervi, nőgyógyászati és légzőszervi betegségek, valamint gyomorfekély, epebántalmak, bélműködési zavarok és pikkelysömör gyógyítására is alkalmazható.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Diadém Csornai Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében