Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Demjéni Termál Völgy
Nyitva van

+36 30 657 5836; +36 30 853 7419
Éjszakai fürdőzés
Nyugdíjas kedvezmény
Aquapark, Barlangfürdő, Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információkDemjén fürdőjében, a Demjéni Termál Völgyben gyógyfürdő, barlangfürdő, strand és aquapark is üzemel.

A fürdő belépőinek árairól itt olvashatunk. 
A nyitvatartásról bővebben. 
A Demjéni Termál Völgyben a termálfürdő egységet úgy építették meg, hogy az öt különböző hőfokú kültéri gyönyörű mozaikkal kirakott medence mind a testnek, mind a léleknek felüdülést jelentsen. A sportosabbak rendelkezésére egy tavasztól őszig üzemelő 25 méteres úszómedence áll. A medencékben élményelemek, nyakrafolyók, levegőbuzgárok biztosítják a kellemes kikapcsolódást.
Az egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitva tartás  - minden nap hajnali 2 óráig  - a varázslatosan romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtja a kivilágított medencékkel a szikrázóan csillagos égbolt alatt.
A wellness részleg a termálfürdő épületének alsó szintjén található, amelyben két különböző hőfokú gyógyvizes ülőmedence, valamint egy pancsoló áll vendégek rendelkezésére. A wellness részlegen gőzkabin, finn szauna merülő medencével, Kneipp medence és sókamra várja a megújulni vágyókat.

Cascade Barlang- és Élményfürdő

2015. január 31-én hosszú várakozás után végre megnyitotta kapuit a demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő. A frissen átadott létesítmény 760 méter hosszú barlangrendszerével és 1500 négyzetméter vízfelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének számít. A Demjéni Termálvölgy 2017-ben elnyerte „Az Év Feltörekvő Fürdője” kitüntető címet. Népszerűségét a sokoldalúságának köszönheti, a komplexum egy barlangfürdő, egy gyógyfürdő és aquapark és egy 4 csillagos hotel együttese. 
A zegzugos barlang látványát az Avatar film ihlette. Különleges virágok, élményelemek, extravagáns lámpák, szobrok segítenek az elvarázsolt világ megidézésében. A gyerekek számára igazi mesevilág elevenedik meg a medencében.
A fürdőhöz csatlakozik egy hegybe süllyesztett, 24 méter átmérőjű és 25 méter mélységű csúszdatorony, amihez nem kevesebb, mint 550 méternyi csúszófelület tartozik, de van egy 133 méteres sodrópatak és több gyermekmedence is. A legmagasabb pontjára látványlift juttatja el vendégeket. Tetején van a kiinduló pontja annak a kétpályás fotocellás kamikaze óriáscsúszdának, mely 25 méter magasról érkezik a mélybe. A különleges UFO, a kanyargós Anakonda és a szuper gyors Turbó csúszda található még meg e látványában egy vulkán belsejét idéző csúszdavilágban.

Aquapark

Az Aquaparkban gumikarikás rafting, kamikaze csúszda és osztott-pályás csúszda garantálja az izgalmakat. A bátrabbak az ugrómedencét is kipróbálhatják, melybe három különböző magasságból lehet ugrani a 4,5 méter vízmélységbe.
 

Nézzen körül a Demjéni Termál Völgyben!

Nézze meg a 360 fokos képet.

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

 

Tekintse meg a videókat is!

A csúszdák:


Demjén gyógyfürdője a falu határában lévő termálvölgyben.

Hova kiránduljunk a környéken? 

Titokzatos kaptárkövek emelkednek a magasodó dombtetőn, a híres demjéni borospincék pedig egy sorba húzódnak a falu keleti végében. A Hegyeskő déli oldalába vájt, növényzettel erősen benőtt, monumentális méretű kőhodály vagy a Laskó-patak egyik mellékvölgyének oldalába faragott Remete-lak sziklahelyiség is felfedezésre vár Demjénben. A város programjait itt tekinthetjük meg. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Demjéni Termál Völgy aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében