Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


A szezonális medencék várható nyitása: 2024. június 1.

A Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő varázslatos környezetben a Duna mentén helyezkedik el. A felújított fürdő gyermek- és úszómedencével, valamint termálvizes medencével is rendelkezik.
A fürdő az egyedülállóan hosszú és szép dunai partszakasszal rendelkező Dunaföldváron található. A létesítményt 2003-ban újították fel, amelyben egy fedett gyógyfürdő és nyitott medencék is találhatóak.

Gyógyvíz

A fürdőt 35 fokos, ásványi sókban gazdag gyógyvíz táplálja. Összetétele majdnem megegyezik a bükfürdői vízzel, magas hidrokarbonát és sótartalmú, ezáltal mozgásszervi, nőgyógyászati panaszok és bőrbetegségek gyógyítására is javasolják.

Szolgáltatások

A fürdőben különféle balneoterápiás kezelések szolgálják a vendégek kikapcsolódását, gyógyulását – van víz alatti gyógytorna, gyógymasszázs, iszappakolás és tangenor is.
A sportolni vágyóknak egy nyitott úszómedence, a gyerekeknek pedig két gyermekmedence áll rendelkezésére. A fürdő területén strandröplabda pálya is található.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében