Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Flexum Thermal & Spa
Nyitva van

Beutaló kérhető ide
Nyugdíjas kedvezmény
Gyógyfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A szabadtéri szezonális pancsoló és gyerekmedence időjárás függvényében várhatóan 2024. június közepén nyit.  A fürdő többi nyitott medencéje egész évben üzemel.


A Flexum Thermal & Spa télen-nyáron nyitva áll. A mosonmagyaróvári fürdőben többféle nyitott és fedett medence, szauna és gyógykezelési részleg várja a vendégeket.

A gyógyfürdő egész évben látogatható, tíz különböző méretű és hőfokú medencéjében minden korosztály megtalálhatja számítását.  Nyitott medencéiben télen is bátran fürdőzhetünk. A zöldövezetben, természetes folyóvizek közelében található fürdőbe folyamatosan tiszta és friss levegő érkezik. A környezet kitűnően kielégíti a gyógyulni, pihenni, sportolni vágyók igényeit.

Szaunavilág

A fürdőben található szaunavilágban egy nedves és száraz szauna, gőzbakin és merülőmedence segít a wellness élmények fokozásában, a szellemi és testi felfrissülésben, megújulásban. 

Európa egyik leghatásosabb gyógyvize

A fürdő nemcsak hazai vendégekben bővelkedik, a külföldiek körében is nagyon népszerű. Termálvizét Európa öt leghatásosabb gyógyvize közé sorolják. Számos gyógykezelési részleg található a komplexumban: szakorvosi rendelő, medencefürdő, szénsavas fürdő, súlyfürdő, víz alatti vízsugár-masszázs, gyógymasszázs és iszappakolás.A 2000 m mélyről feltörő 74 Co-os termálvíz számtalan jótékony hatású oldott sót tartalmazó alkáli-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz, amely a jódos ásványvizek csoportjába sorolható, főleg mozgásszervi, légzőszervi, gyomorbetegségek esetén ajánlott. Ivókúraként is használható. 

 

Emellett sok egyéb szolgáltatás biztosítja az idelátogatók kényelmét: önkiszolgáló étterem, pizzéria, szauna, masszázs, fodrász, kozmetikus, pedikűrös, manikűrös és több apró üzlet.
 

Nézzen körül a mosonmagyaróvári Flexum fürdőben!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával).

 

A szababdtéri medencék 360 fokos képe:
 


 

Nézze meg a Flexumról készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken? 

Mosonmagyaróvár a Mosoni-Duna és a Lajta találkozásánál, az osztrák és a szlovák határtól 15 km-re fekszik. A várárkot átívelő téglahídon át jutunk a várkapuhoz, melyben gótikus ülőfülkék, falán római kori sírkőfeliratok, és emléktáblák láthatók. A vár épületében intézménytörténeti múzeum látogatható. A vár épülete előtt I. és II. világháborús, valamint 1956-os emlékművek láthatók. Az egyetem mellett található az 1713-as pestis járvány emlékére épített lucsonyi Anna-kápolna.A Futura Interaktív Természettudományi Élményközpont rendkívül izgalmas, élményékkel teli kiállításai játékra és egyben ismeretszerzésre csábítják a kicsiket és nagyokat egyaránt. A város sétálóutcáján, a Magyar utcán érünk el a neogót evangélikus templomhoz, melynek közvetlen közelében állították fel 2004. júniusában a "Trianon-keresztet".  A mosonmagyaróvári Hansági Múzeum 102 éves múltjával hazánk legrégibb alapítású múzeumai közé tartozik, kiállításai két épületben láthatóak. A Mosonvármegyei Múzeumban – Szent István király út 1. – régészeti, néprajzi és helytörténeti állandó kiállítás, valamint időszaki kiállítások látogathatóak. A Cselley-ház – Fő út 19. – a Gyurkovich házaspár hagyatékának ad otthont, valamit az író, költő Gyurkovics Tibor emlékszobája tekinthető meg. 
Mosonmagyaróváron, a Rudolf-liget egy részén, kb. 1,5 hektáros területen egy 80 akadályos drótkötélpályát alakítottak ki, melyek különböző magasságokban, különböző nehézségi fokaikkal minden korosztálynak tökéletes szórakozást kínálnak. A bébi-pályától kezdve a gyerek-, és a különböző nehézségi szintű felnőtt-pályák mellett a Mosoni-Dunán átívelő csúszópálya, a mászófal és trambulin színesítik a kínálatot. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Flexum Thermal & Spa aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében