Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő

Beutaló kérhető ide
Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Füzesgyarmaton

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
A Füzesgyarmati Kastélypark Fürdőben úszómedence, strand, fedett gyógymedence és szaunák szolgálják a pihenni és felfrissülni érkező vendégek igényeit.
A Kastélypark Fürdő a régió legimpozánsabb uszodája, amely többféle hőfokú és vízösszetételű medencéivel várja a pihenni, szórakozni és gyógyulni vágyó vendégeket. Az évente 110-120 ezer látogatót fogadó fürdő a néhai kastélypark hangulatát megőrizve majd két hektáron helyezkedik el.

Szolgáltatások

2005-ben adták át a fürdőhöz csatlakozó az új, fedett termálfürdő épületet. A részleg számos wellness szolgáltatást kínál – az új épületben szauna, infraszauna, masszázs, kéz-és lábápolás is igénybe vehető.
A fürdőzés és a napozás mellett számos sportolási lehetőség várja a látogatókat, van röplabdapálya, kosárlabdapálya, turulpálya, minigolf és játszótér is.

Termálvíz

1965-ben egy fúrás alkalmával 1198 méter mélyen 62 fokos termálvizet tártak fel a településen. A magas nátrium-hidrogénkarbonát tartalmú víz, bromidot, jodidot és bizonyos mennyiségben metabórsavat is tartalmaz.
Az első medencéket a 70-es években alakították ki, ekkor kezdte meg működését a fürdő. Akkoriban főként a település lakosai használták, a cél a helyi termálvíz hasznosítása volt. A 90-es években megkezdődött a fürdő továbbfejlesztése, felújították a 33 méteres úszó-, a 25 méteres tanmedencét és a gyermekpancsolót is, valamint kiépítették a vízforgató berendezéseket.
2003-ban megkapta a gyógyvízminősítést a fürdő "Sárrét gyöngye" elnevezésű termálvíze. A helyi gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus, köszvényes bántalmak, idegzsába, isiász, törések, idült nőgyógyászati gyulladások kezelésére, gyógyítására.
 

Szállások a fürdő közelében