Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Jászárokszállási Termál- és Strandfürdő
A strand 2023. szeptember 10-én bezárt. Nyitás 2024. május 1.

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


A Jászárokszállási Termál- és Strandfürdő a nyári szezonban várja vendégeit úszásra is alkalmas strand- és élményelemekkel felszerelt termálmedencével.
A nyolcezer lakosú Jászárokszállás a Mátrától alig 20 kilométerre található.  A nyári hónapokban különösen vonzóvá teszi a kisvárost termálvizes strandfürdője.
A fürdőzés mellett más kikapcsolódási lehetőségeket is kínálkozik itt, a településen található a három hektár vízterületű Peres-laposi tó, amely horgászásra kiválóan alkalmas. Emellett túralovaglásra, vadász és tereplovaglásra van lehetőség a város határában.

Szolgáltatások

Az elmúlt években kezdték meg a termálfürdő fejlesztését. 2004-ben átadták a feszített víztükrű, csempézett, vízforgatóval ellátott úszómedencét. A medence környékén díszburkolat van kirakva, és kerti bútorok szolgálják a fürdőzők kényelmét. A tervek szerint pedig a jövőben megépül egy 700 m2-es élménymedence, felújítják a termálmedencét is, és az épületbe kerülnek az öltözők és a vendéglátó egységek is.

Termálvíz

Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de tapasztalatok igazolják, hogy alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre, mozgásszervi, reumatikus megbetegedések kezelésére.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Jászárokszállási Termál- és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében