Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Jászárokszállási Termál- és Strandfürdő

Strandfürdő, Termálfürdő
A Jászárokszállási Termál- és Strandfürdő a nyári szezonban várja vendégeit. A fürdő termálvize több betegség gyógyítására alkalmazható. A hangulatos kisváros a fürdőzés mellett számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít.
 
A nyolcezer lakosú Jászárokszállás a Mátrától alig 20 kilométerre található.  A nyári hónapokban különösen vonzóvá teszi a kisvárost termálvizes strandfürdője.
A fürdőzés mellett más kikapcsolódási lehetőségeket is kínálkozik itt, a településen található a három hektár vízterületű Peres-laposi tó, amely horgászásra kiválóan alkalmas. Emellett túralovaglásra, vadász és tereplovaglásra van lehetőség a város határában.

Szolgáltatások

Az elmúlt években kezdték meg a termálfürdő fejlesztését. 2004-ben átadták a feszített víztükrű, csempézett, vízforgatóval ellátott úszómedencét. A medence környékén díszburkolat van kirakva, és kerti bútorok szolgálják a fürdőzők kényelmét. A tervek szerint pedig a jövőben megépül egy 700 m2-es élménymedence, felújítják a termálmedencét is, és az épületbe kerülnek az öltözők és a vendéglátó egységek is.

Termálvíz

Bár a fürdő vize még nem kapta meg a hivatalos gyógyvíz minősítést, de tapasztalatok igazolják, hogy alkalmazható baleseti és műtéti utókezelésekre, mozgásszervi, reumatikus megbetegedések kezelésére.
 Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá