Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Nyitás: 2020. május 29.
A termálmedence (töltő ürítő rendszerű), a szauna és a jacuzzzi ebben a szezonban a covid 19 járvány miatt sajnos NEM üzemelhet!
Bővebb információ hamarosan...
A Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping május elejétől, egészen október végig várja a látogatókat. A nyugodt, falusias környezetben található strand modern és széleskörű szolgáltatásokkal biztosít vendégeinek.
Az Alföld északi részén fekvő jászszentandrási fürdő csendes, falusi környezetben helyezkedik el. Ugyanakkor szolgáltatásai nagyon korszerűek – területén négy medence (úszó, termál, gyermek, csúszda) és három csúszda található.
A strandfürdő vastartalmú termálvize jó hatással van bizonyos reumatikus és mozgásszervi panaszok, valamint nőgyógyászati problémákra.
A strand mellett található kemping egy terebélyes parkban terül el, ahol kiépített táborhelyek, négyszemélyes faházak várják a nyugodt környezetben üdülni vágyó vendégeket. 
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...
Szállások a fürdő közelében