Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Kamilla Gyógyfürdő Balmazújváros
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő és strand az év minden napján várja a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyó vendégeket. A fürdőben számos kényeztető- és gyógyszolgáltatás, valamint többféle szauna is található.

Medencék

Megközelítőleg 1300 m² vízfelület áll a vendégek rendelkezésre. Szezonálisan üzemelő strand-, gyermek és wellness medencék, illetve az egész éven át nyitva tartó fedett élmény-, gyermek és gyógymedencék biztosítják akár a többgenerációs családok számára is a kikapcsolódást.
Amíg a nagyszülők a 35-37 fokos gyógyvízben pihennek, a szülők a 27-29 fokos élménymedencében próbálják ki a sokszínű élményelemeket  - gomba, nyakzuhany, fekvő pezsgőágyak, fúvókák  -, egy karnyújtásnyira a kisgyermekek önfeledten pancsolnak a 30-32 fokos gyermekmedencében vagy játszanak a játszóházban.

Szauna falu

2016 elején a fürdőben átadták az akár 80 fő befogadására is alkalmas szaunaházat, mely jelenleg Magyarország legnagyobb szaunaháza. A panorámás üvegfallal kialakított szaunaházban hétről hétre szezonális szauna felöntésekkel biztosítjuk az élménydús szaunázást. Az egészséges életmód jegyében indított beruházás eredményeként a szaunaház kiváló helyszíne lehet céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, de ideális kikapcsolódás azok számára is, akik csak élvezni szeretnék a szaunázás jótékony hatásait.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kamilla Gyógyfürdő Balmazújváros aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében