Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kamilla Gyógyfürdő Balmazújváros
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információkA balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő és strand az év minden napján várja a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyó vendégeket. A fürdőben számos kényeztető- és gyógyszolgáltatás, valamint többféle szauna is található.

Medencék

Megközelítőleg 1300 m² vízfelület áll a vendégek rendelkezésre. Szezonálisan üzemelő strand-, gyermek és wellness medencék, illetve az egész éven át nyitva tartó fedett élmény-, gyermek és gyógymedencék biztosítják akár a többgenerációs családok számára is a kikapcsolódást.
Amíg a nagyszülők a 35-37 fokos gyógyvízben pihennek, a szülők a 27-29 fokos élménymedencében próbálják ki a sokszínű élményelemeket  - gomba, nyakzuhany, fekvő pezsgőágyak, fúvókák  -, egy karnyújtásnyira a kisgyermekek önfeledten pancsolnak a 30-32 fokos gyermekmedencében vagy játszanak a játszóházban.

Szauna falu

2016 elején a fürdőben átadták az akár 80 fő befogadására is alkalmas szaunaházat, mely jelenleg Magyarország legnagyobb szaunaháza. A panorámás üvegfallal kialakított szaunaházban hétről hétre szezonális szauna felöntésekkel biztosítjuk az élménydús szaunázást. Az egészséges életmód jegyében indított beruházás eredményeként a szaunaház kiváló helyszíne lehet céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, de ideális kikapcsolódás azok számára is, akik csak élvezni szeretnék a szaunázás jótékony hatásait.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kamilla Gyógyfürdő Balmazújváros aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében