Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Kamilla Gyógyfürdő

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő az év minden napján várja a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyó vendégeket. A fürdőben számos kényeztető- és gyógyszolgáltatás, valamint - az egyre növekvő igényeknek megfelelően - többféle szauna is található.

Medencék

Megközelítőleg 1300 m² vízfelület áll a vendégek rendelkezésre. Szezonálisan üzemelő strand-, gyermek és wellness medencék, illetve az egész éven át nyitva tartó fedett élmény-, gyermek és gyógymedencék biztosítják akár a többgenerációs családok számára is a kikapcsolódást.
Amíg a nagyszülők a 35-37 fokos gyógyvízben pihennek, a szülők a 27-29 fokos élménymedencében próbálják ki a sokszínű élményelemeket  - gomba, nyakzuhany, fekvő pezsgőágyak, fúvókák  -, egy karnyújtásnyira a kisgyermekek önfeledten pancsolnak a 30-32 fokos gyermekmedencében vagy játszanak a játszóházban.

Szauna falu

2016 elején a fürdőben átadták az akár 80 fő befogadására is alkalmas szaunaházat, mely jelenleg Magyarország legnagyobb szaunaháza. A panorámás üvegfallal kialakított szaunaházban hétről hétre szezonális szauna felöntésekkel biztosítjuk az élménydús szaunázást. Az egészséges életmód jegyében indított beruházás eredményeként a szaunaház kiváló helyszíne lehet céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, de ideális kikapcsolódás azok számára is, akik csak élvezni szeretnék a szaunázás jótékony hatásait.


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-09-11
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá