Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Aquapark, Élményfürdő, Termálfürdő
Hat medence, öt csúszda, illetve mediterrán hangulatú homokos napozópart biztosítja a kényelmet és a felhőtlen szórakozást a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban.
A dél-alföldi turisztikai régió Magyarország egyik napfényben leggazdagabb része, mely termálvíz kincsének köszönhetően a gyógyulni, felüdülni vágyók paradicsoma. Kecskeméten 2003-ban az európai követelményeknek megfelelően újították fel a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkot.
A strandfürdő 3537 m2  vízfelülettel rendelkezik, amely közel 2170 fő befogadására alkalmas. Hat medence – gyermek-, élmény-, aktív strandmedence, 50 méteres úszó- és egy termálmedence –, öt csúszda, illetve mediterrán hangulatú homokos napozópart biztosítja a kényelmet és a felhőtlen szórakozást. A fürdő területén játszótér, büfé, valamint elsősegélynyújtó hely is létesült. A vendégek számára nagyobb méretű napozófelületeket alakítottak ki, valamint jól gondozott zöldterület vehető igénybe, amelyek mosdókkal, 16 darab zuhanyzóval, mozgássérült WC-vel, valamint kellő mennyiségű öltözővel várják a kikapcsolódni vágyókat.

Csúszdapark

A száguldás szerelmeseinek óriási élményt biztosít az ikercsúszda, a kamikaze, a hidrocső, az őrült folyó és a feketelyuk. A csúszdákat úszógumival is igénybe lehet venni, hogy még élvezetesebb legyen a lecsúszás. A fiatalabbaknak a gyermek medencénél található 2 csúszdánál nyílik ingyenes lehetőség a szórakozásra.

Homokos plázs

2004 nyara óta a látogatók a fürdőben kialakított homokos plázson, mediterrán jellegű növények között élvezhetik a verőfényes napsütést. A plázs mellett egy természetes tó található.Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá