Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark
A strand tervezett nyitása: 2024. június közepe

Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő
Árak és információk
 
 
A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban hét csúszda és mediterrán hangulatú homokos napozópart biztosítja a felhőtlen szórakozást a nyári strandszezonban.

A dél-alföldi turisztikai régió Magyarország egyik napfényben leggazdagabb része, mely termálvíz kincsének köszönhetően a gyógyulni, felüdülni vágyók paradicsoma. Kecskeméten 2003-ban az európai követelményeknek megfelelően újították fel a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkot.
A strandfürdő 3537 m2  vízfelülettel rendelkezik, amely közel 2170 fő befogadására alkalmas. Hat medence – gyermek-, élmény-, aktív strandmedence, 50 méteres úszó- és egy termálmedence –, öt csúszda, illetve mediterrán hangulatú homokos napozópart biztosítja a kényelmet és a felhőtlen szórakozást. A fürdő területén játszótér, büfé, valamint elsősegélynyújtó hely is létesült. A vendégek számára nagyobb méretű napozófelületeket alakítottak ki, valamint jól gondozott zöldterület vehető igénybe, amelyek mosdókkal, 16 darab zuhanyzóval, mozgássérült WC-vel, valamint kellő mennyiségű öltözővel várják a kikapcsolódni vágyókat.

Csúszdapark

A száguldás szerelmeseinek óriási élményt biztosít az ikercsúszda, a kamikaze, a hidrocső, az őrült folyó és a feketelyuk. 2018 júniusától az új, 86 méter hosszú, 12 méter magasból induló Karmin Turbó csúszdát is igénybe vehetik a vendégek. A csúszdákat úszógumival is igénybe lehet venni, hogy még élvezetesebb legyen a lecsúszás. A fiatalabbaknak a gyermek medencénél található 2 csúszdánál nyílik ingyenes lehetőség a szórakozásra. 

Homokos plázs

2004 nyara óta a látogatók a fürdőben kialakított homokos plázson, mediterrán jellegű növények között élvezhetik a verőfényes napsütést. A plázs mellett egy természetes tó található.
 

Nézze meg a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkról készült videót!

Hova kiránduljunk a környéken? 

Kecskemét legszebb látnivalói közé tartozik a Cifrapalota épülete 1983 óta szolgál múzeumi célokat. Állandó kiállításon mutatják be a képzőművészeti gyűjtemény legjelentősebb darabjait, és a Duna-Tisza köze legszebb avar kori leleteit, köztük a kunbábonyi fejedelmi sír kincseit. A Városháza harangja minden egész órakor többek között Kodály Zoltán Háry-szvitjét játssza el, valamint a Kecskemét is kiállítja kezdetű népdalt, míg három alkalommal hosszabb játékkal örvendezteti meg a turistákat. A Tudomány és Művészetek háza a zsinagógában található, itt őrzik Michelangelo 15 szobrának hiteles gipszmását. Az 1774 és 1806 között épült templom az Alföld legnagyobb copf-stílusban épült székesegyháza. Kecskeméten nagy hagyománya van a barackpálinka főzésnek, melynek egy kiállítással és gyárlátogatási élménnyel állít emléket a Zwack Kecskeméti Pálinkamanufaktúra. Szinte egész évben- ingyenesen- látogatható a város északnyugati részén, 62 hektáron elterülő, páratlan szépségű, 25 éves Kecskeméti Arborétum. 14 tanösvényen sétálva több mint 1000 féle növényt csodálhatunk meg, s a terület állatfajokban is egyre gazdagabb. A város programjairól itt olvashatunk részletesebben. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében