Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő
Nyitva van

Orvosi rendelés
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk



A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, a család fürdője 2400 négyzetméter vízfelülettel, nagy strandterülettel és 13 medencével várja vendégeit Kehidakustányban.

A Kehida Termál Gyógy-és Élményfürdő 2400 m² vízfelülettel, mediterrán belső terekkel, 13 medencével, 94 méteres óriáscsúszdával, kinti kamikaze csúszdákkal, szabadtéri 34-36 fokos meleg vizes- és gyógymedencékkel, pezsgőszigettel, sodrómedencével, gyermekpancsolóval, pool bárral és még sok egyéb csábító élményelemmel várja a fürdőzni vágyókat.

Gyógyfürdő

A hazai gyógyfürdők között kimagasló kalcium-magnézium hidrogén-karbonátos minősítésű gyógyvíz igazi rekreációt nyújt a vendégeknek. Szabadtéren egy gyógyvizes ülőmedence és egy úszómedence, a fedett élményfürdőben egy súlyfürdős, nyakzuhanyos gyógymedence (mozgássérültek részére beemelő készülékkel) és egy 36-38 fokos ülőmedence biztosítja a vendégek nyugodt kikapcsolódását. A gyógyvizes medencék környezetében nyugalmas, kizárólag felnőttek részére kialakított pihenőterek, csendszoba és ivókút található.

Élményfürdő

A fedett, mediterrán hangulatú háromszintes élményfürdő garantált élmény a család minden tagjának télen-nyáron egyaránt. Az élményfürdő igazi szenzációja a 94 méter hosszú beltéri csúszda fény- és hangeffektekkel. Ezen kívül élménymedencék, buzgárok, nyakzuhanyok, masszázs ágyak, pezsgő sziget és sodrómedence biztosítja a változatos fürdőzést. A kisgyermekes családokat bébi pancsoló és bébi csúszda várja, a fürdőben pelenkázóval ellátott baba-mama pihenőszoba és játékok is találhatóak.

Strandfürdő

A szabadtéri strandon élménymedence gejzírekkel, nyakzuhannyal, a medence közepén pool bárral, gyermekpancsoló, hullámmedence, úszómedencék, 34-36 fokos gyógyvizes ülőmedencék, pihenő és napozó teraszok (naturistáknak is) szolgálják a család kényelmét. A medencék egy része szezonálisan üzemel.
 

Járja be a kehidai fürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képet az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

 

Tekintse meg a fedett medencéket és a konditermet!



A strand:

Nézze meg a fürdőről készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken? 

A gyógyhellyé nyilvánított Kehidakustány egy bájos kis település a Balatontól csupán 18 kilométerre, a Zala völgyében. Mindenképpen érdemes felkeresni a település templomát, a Gyümölcsoltó Boldogasszony templomot. A 6 km-re fekvő Zalacsányi-tóban horgászhatunk, és lazíthatunk. Hévíz mindössze 15 km-re fekszik. A Rákóczi utca a fürdőhely sétálóutcája, ahol kávézók, cukrászdák között sétálva egy igazán finom teát, kávét, süteményt vagy fagyit kóstolgathatunk. Ha megkóstolnánk a helyi ízeket, látogassunk el a híres Termelői Piacra, de ha boroznánk, Egregy felé vegyük az irányt. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében