Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Kúpele Sklené Teplice
Nyitva van

Sklené Teplice (Szklenófürdő)
+421 456 771061
Barlangfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Szklenófürdő különlegessége a 38°C - 52,3 °C hőmérsékletű, kiváló gyógyhatású termálforrás, amelyeket már a 16. században is használtak. A fürdő része a Parencia gyógyfürdő, amely egyedülálló természeti képződmény, itt közvetlenül a 42 °C hőmérsékletű gyógyvíz forrásánál, a barlangban fürdőzhetnek a látogatók.
Az itteni termálvíz nagy mennyiségű magnéziumot és kalciumot tartalmaz, amely kiválóan alkalmas a mozgásszervi és idegrendszeri betegségek, valamint a sérülések, műtéti hegek kezelésére. A fürdő vize emellett vérnyomáscsökkentő hatású és a bőrre hidratáló hatása van. A fürdő területén 5 gyógyház is található, ahol hidroterápia, elektroterápia, mágnes terápia, pakolások, inhaláció és egyéb kezelések várják a vendégeket. A fürdő részét képezi többek közt a szauna világ is, a Relax Thermal Gyógyházban. Szkelnófürdőn a barlang mellett nyáron nagymedencét, télen aromaszaunát, finn szaunát, zuhanyoázist, infraszaunát, tepidáriumot, szoláriumot, sóbarlangot, fitnesztermet, masszázsszéket, masszázst, víz alatti masszázst, örvényt és ózonterápiát is igénybe lehet venni.  

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Kúpele Sklené Teplice aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...


Szállások a fürdő közelében