Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Gabriella Gyógy- és Strandfürdő
Nyitva van

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Nyugdíjas kedvezmény
Strandfürdő
Árak és információk

A kültéri élménymedencék (élménymedence, kültéri gyermekmedence) 2024. május 31-től üzemelnek.


A lakiteleki Gabriella Gyógy- és Strandfürdőhöz tartozó Ligetszépe Gyógyászat 2024. július 1-jén, hétfőn zárva lesz, gyógy- és masszázsszolgáltatásaink szünetelnek.


A 2021. tavaszán megnyitott lakiteleki Gabriella Gyógy- és Strandfürdő egész évben kellemes időtöltést kínál minden korosztálynak. A gyógymedencék töltővizét a Népfőiskola Alapítvány saját gyógyvízkútja adja, aminek nátrium-hidrogén-karbonátos gyógyvize bizonyítottan kedvező hatással bír kopásos ízületi bántalmak esetén.

A fürdő nyitvatartása itt található. 
Az árakról bővebben itt olvashatunk. 
A Gabriella Gyógy- és Strandfürdő, és Ligetszépe Gyógyászat a Hungarikum Ligetben található, közel 3000 m2–es fedett gyógyfürdő- és gyógyászattal, illetve szabadtéri stranddal várja Vendégeit.

A 2021-ben átadásra kerülő gyógyászati központ a legkülönfélébb balneoterápiás (iszappakolás, súlyfürdő, szénsavfürdő, víz alatti vízsugármasszázs) és számos mozgásterápiás, fizikoterápiás és hidroterápiás kezeléssel várja az idelátogatókat, melyek orvosi rendelvényre támogatottan is igénybe vehető. A komplexum saját szakorvosa is szeretettel várja a gyógyulni vágyó kedves Vendégeket!

Gyógyfürdő

A gyógyfürdőbe látogató minden korosztály megtalálhatja a számára legjobb medencét, hiszen az épület magába foglal egy családi élménymedencét, pancsoló- és gyerekmedencét, hideg és meleg vizes ülőmedencét, mely váltófürdőként különösen kedvelt, valamint egy úszómedencét és több gyógyvizes ülőmedencét. A wellness részleget a két épületszárny körbeöleli, melyben infrakabin, gőzkamra, élményzuhany/merülőmedence, aroma- és finn szauna, tepidárium és szaunapihenő várja.
A fedett gyógyfürdőhöz tartozik a 0,95 méter mélységű és 38 °C-os, egész évben nyitva tartó 100 négyzetméteres kültéri barlangmedence, melynek kupolájában az aktuális évszak csillagképei láthatóak.

Nyitott gyógyfürdő és kemping: A majdnem 7000 négyzetméteres nyitott termál- és strandfürdő magában foglalja a szabadtéri medencéket, vízi és hagyományos játszóparkot, valamint a bejárati épületet, a sportpályákat, valamint az üzemeltetés számára szükséges épületeket. A nyitott gyógyfürdő és kemping - a sportpályák széles választéka mellett - színes időtöltést biztosít ugyancsak minden korosztálynak. Található itt csúszdás gyermekmedence, tágas vizesjátszótér, de ugyanakkor senior játszótér is, Kneipp taposó, és két különböző hőmérsékletű gyógyvizes ülőmedence számos élményelemmel. 

A megváltott jeggyel a külső és a belső fürdőrész is használható, de a szaunavilág használatához külön jegyet kell váltani.

A fürdőben a büfé és a látványkonyha debit rendszerű karszalagos fizetéssel is működik.


Gabriella Gyógy- és Strandfürdő melletti Ligetszépe Gyógyászatban már háziorvosi beutalóval érkező betegeknek a reumatológus szakorvosok ki tudnak írni TB által támogatott kezeléseket.

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Gabriella Gyógy- és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...